tiistai 19. huhtikuuta 2016

Huhtikuun SNY-paketti!

Tänään piippasi puhelin, postin ilmoitus saapuneesta paketista! Sain jopa haettua sen tässä alkuillasta, ja eikun avaamaan.


Pari karkkia oli tainnut irrota taikakerästä, pitivät jännittävää rapinaa kun leikkelin paketin teippejä irti. Kiitos hauskasta kirjeestä, sny! Ah, kerän kimppuun oli hyökättävä heti...





Fiilistelin langan väriä ensin hetken, ja toki piti kokeilla nykäistä, josko hakaneula lähtisi irti ihan vetämällä. Arvuuttelin myös lankaa, että mitähän se saattaisi olla. Mielessä kävi Schoppel wolle yksisäikeisenä, mutta ajattelin värinvaihdosten olevan yllättävän harmoniset ollakseen kreisiä kissalankaa.


Kerän sisältä paljastui hauska magneetti sekä tosi hienot sormikkaat! Kirjeessä vinkattiin niiden olevan siskontytölle, väritkin sopivasti Frozenia ja Ellaa, joista toki myös tämän suvun nuorimmainen pitää. Piti laittaa heti viestiä siskollekin, että tällaiset ois sovitettavissa.


Lanka paljastui Langin Jawoll Magiciksi. Kuvaan yritin mallailla kaikkia kerän sisältämiä värejä. Langilta olen neulonut Novenaa, mutta Jawoll Magic on tyystin testaamatta. Kaveri on siitä neulonut itselleen huivin - ja huiviin itsekin tämän näkisin! Yhdistäisin siihen kenties ihan vaan valkoista, tai ois tuolla 50g handun kaunista hopeisen harmaata lankaa.


Paketissa tuli myös kaksi sukkaohjetta mukana. En tiedä maltanko käyttää Jawollia sukkiin kun se hehkuu niin kauniin vihreänä, kuin koivun tuoreet lehdet, ei niitä voi haudata kenkiin tai lattianrajaan! Mutta nuo viistosukat (Skew-malli englanniksi) täytyy kyllä kokeilla päihittää! Olen sitä englanninkielistä vilkuillut silloin tällöin, mutta en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan. Nuo Everyday socks näyttää sellaiselta mallilta, josta siskontytön jalat vois pitää :).


Siskontytöstä puheenollen, kahtokaa nyt kuinka hienot sormikkaat se saa!

Kiitos sny, olit kasannut hauskan paketin! Ja nyt suorastaan ärsyttää, etten tietenkään ehdi neuloa tuosta langasta mitään tälle keväälle. No, syksylle sitten, jos vaan ehtii.

Ehtimisestä puheen ollen, parikin henkilöä kaveripiirissäni on odottamassa perheenlisäystä, joten pitäisi varmaan kehitellä jonkun sortin vauvanvaatetehdasta tänne. Tahtoisin molemmille neuloa neuletakin/housut/jotain kivaa. Lankojakin ois sillein ettei tarttis välttämättä kovasti uusia hommaillakaan. Toki muksut tulee näyttämään sirkusteltoilta mikäli saan vaatetta joskus valmiiksi asti, mutta eikös se just ole parasta vanhemmuudessa? Saada pukea lapsensa just niin nolosti kuin vain pystyy. *Aahhah olenpa hauska*


Siinä muuten eka Urho valmiina. Kokohan on sitten enempi minä kuin isä, joten ehkä täytyy laittaa nää lahjasäilöön odottamaan ja kehitellä isälle jotain muuta. Ohuemmat puikot fuulas sen verran, että vaikka silmukoita olikin enempi kuin normaalisti, jäi sukan koko sittenkin liian pieneksi.


#raitasepot tänä aamuna.

8 kommenttia:

  1. Huiviksi voisi harkita esimerkiksi joku Lohikäärmeenhäntä-tyyppinen http://langoistaleikiten.blogspot.fi/2016/02/nain-tasta-huivista-kuvan-facebookin.html . Tai sitten jotain aivan muuta :-)
    Toivottavasti nuo sormikkaat sopivat - minulla ei valitettavasti ollut sopivanikäistä sovittelijaa lähistöllä, niin jouduin hieman arpomaan. Tuo malli on ainakin ennen ollut toimiva. Kaikki nuoret neidit ilmeisesti tarvitsevat Elsa/Frozen-kamaa ja kun sinä et mielellään sinistä tee, niin...
    Kivannäköiset sukat muuten - kivaa nähdä tuo lanka neulottuna! Pitäisi kyllä ostaa itsellenikin...
    Tuo "hakaneula" on muuten turhan valtava, mutta jos jotain isoa neuletta tekee, niin sitten. Pienet oikeat hakaneulat laitoin mukaan, koska niitä on näppärää käyttää silmukoiden säilyttämiseen sormikkaita neulotessa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huivivinkistä! Olen tainnut tuollaisia nähdä jossain fb:n neulontaryhmässä.

      Toivon kanssa, että sormikkaat on sopivat, on ne sen verran hienot! Ja ainakin tämä meidän rinsessa pukeutui viime synttäreilleen Elsaksi, että on se vissiin aika kuumaa kamaa.

      Tuo Regia on tosi hyvän näköistä neulottuna, suosittelen. Toivon, että se on myös kestävää (ihan hyvä sekoitus mutta ei niistä aina tiedä ennen kuin käyttää), sillä jotta malliin sai jatkettua nuo kiertäen neulotut raidat myös kantapäähän ni se täytyi tehdä "yksinkertaisena" eli ei vahvistettuna.

      Eiköhän sille suurimmallekin käyttöä löydy, vaikka pienemmät on toki vähän käytännöllisempiä hanskoja neuloessa :)

      Kiitos kivasta paketista! Ja se kakku-kortti odottaa jääkaapin ovessa, että tulee hyvä tilaisuus leipoa se. Niinkus vaikka tupareihin... Hmmm!

      Poista
  2. Pirtsakka paketti, lanka näyttää tosi houkuttelevalta. :)

    VastaaPoista

Jätä viesti!