tiistai 24. toukokuuta 2016

SNY kevät 2016 - toukokuun paketti!!

Voi juku!


Johan oli paketti. Ai että sekosit lankojen kanssa? Peräti viisi kerää ihanaisen pehmeää Dropsin Alpaca mixiä, sitä ihanaa elävää vihreää jota ostin joskus vuosia sitten (kaikki neulottu jo!). Drool, mitähän näistä tekis... Mikäli kaveri ei ihan totaalisesti ole vihreää vastaan (se kun tuppaa itse pukeutumaan lähinnä mustaan), näistä neuloutuisi jotain unelmapehmeää pikku syysvaaville!

Avaimenperä on aikas mahti, ja vähänkö ihmettelin että mistä oikein oli kyse kun perjantaina tuli kirje jossa oli metallilenkki juurikin tuota sydäntä varten. Paketin saapumisilmoitus kun tuli vasta maanantaina :D.

Ja tuossa muovirasian vieressä on pikku minigrip-pussissa mahtavia hand made -merkkejä, joita voi kursia tekeleisiinsä kiinni ^^.

Ohjeet täytyy kyllä ottaa kokeiluun, oisko syksymmällä kämmekäspaja taas pystyssä! Ja huivin kuviota voi ihan varmasti soveltaa vaikka ja mihin muuhunkin, mutta veikkaan siskontytön ehkä tykkäävän kaulahuivista, ois jo yksi lankakin mielessä...

Kiitos ihanasta paketista! Ei tarttunu heilaa Antibesista, mut jos tarpeeksi heiluttelen tota avaimenperää niin lykästäisköhän sillä... ;) 

Ps. Suklaa oli hyvää!


Vähän isompaa speksiä tämän hetkisistä tunnelmista. Muovilaatikossa on loput langat kun vielä löytyi yksi säilö ja jätesäkit oli jo napakasti kiinni. Lankoja siellä tosin on aika vähän, laatikon pohja on täynnä käsityölehtiä ja -kirjoja. Myös alpacat päätyi laatikkoon odottamaan uutta kotia.

Sillä.


Eilen saapuivat muuttofirman lainalaatikot.
Ja sitten äiti tuli vähän kylään.
Nyt keittiön kaapit onkin jo aika tyhjillään.
Lattia sen sijaan alkaa olla jo täynnä kaikenlaista laatikkoa ja säkkiä ja nyssäkkää.
Ja ne pinot ja keot senkus kasvaa tämän viikon, kunnes kaikki on paketissa.
Apua!


Noo, ei tätä kaaosta tarvitse katella kuin viikko. En vaan yhtään tykkää kun pitää joka askeleella väistää jotain rojua ja laatikkoa. Eikä mun heinäallergiani slash pölyherkkyyteni ainakaan parane tässä pölypilvessä.


Sunnuntaina käytiin kaverin kanssa testaamassa tuleva lähinepalilaiseni. Toki se on ollut kaverin lähinepalilainen siitä asti kun se aikaisemmin keväällä siihen aukesi. Ei se Malmin Makalua voita, mutta ei ollut kyllä missään määrin huonokaan. Hinnat eivät ole ehkä ihan opiskelijabudjettiin soveltuvaa (ainakaan kovin usein käydessä), mutta ehkä sillä saa vastineeksi aika hyvää ruokaa!

Oma annokseni saattoi olla menun edullisimmasta päästä, mutta kun teki niin kovasti mieli testata linssisörsseli. Eikä kyllä pettänyt. Vetelin koko satsin ja melkein koko naan-leivänkin! Tsiisus...


Ja päivän lopuksi pieni kuva-arvoitus. Tai en tiedä onko se mikään arvoitus kylläkään. Oli mitä ilmeisimmin kisastudio toimistolla sunnuntaina, kun taukohuoneen pöydällä nököttää - kyllä - jätesäkkiin taiteiltu folio-mikälie täynnä sipsejä ja nachoja. Jep.

4 kommenttia:

 1. aivan upea paketti! Voimia muuttourakkaan!

  VastaaPoista
 2. Sydämellinen muistaminen ja sopivan voimaannuttava muuttoa varten. Hyvää, onnistunutta muuttoa! t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 3. Lykkyä muuton kanssa. Olipa upea paketti.

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että tykkäsit! Sydänavaimenperää oli tosi kivaa tehdä, pitää joskus tehtailla niitä lisää! Mua harmitti niin kun huomasin, että unohdin laittaa siihen se metallirinkula kiinni, mutta tulihan siitä ihan hyvä jäynä noinkin :-).
  Rauhallista muuttoa!

  VastaaPoista

Jätä viesti!