torstai 23. kesäkuuta 2016

SNY 2016 - Kevään viimeinen paketti!

No huh! Kevään 2016 Salainen Neuleystävä -kierroksen viimeinen paketti ilmoitti itsestään maanantaina, ja kävinkin sen jo silloin hakemassa. Sittemmin hilpaisin Tallinnaan ja Tampereelle, joten vasta nyt joudan kirjoittamaan aiheesta. Tallinna ja Tampere sitten seuraavassa postauksessa :)

Voi juku! Ne oli ekat sanat paketin nähtyäni. Ja sitä ne ovat vieläkin.


Paketista löytyi Onlinien puuvillaisempaa lankaa, Rowanin villa-puuvillalankaa ihanissa punaisen ja liilan sävyissä, päheä succaplokin puikkomitta jonka laittaisin ehdottomasti avaimiani koristamaan mikäli en pelkäisi sen kuluvan ja likaantuvan liikaa, sekä itsetehty pussukka, jonka hantaakin voin halutessani viimeistellä haluamallani tavalla ja pari ohjetta erilaisiin tekniikoihin. Voi kuule, itse olen opiskellut magic cast-on-tekniikan juurikin tuolla Knittysin ohjeella! Jotenkin se tuntui kaikista parhaimmalta, selkeät kuvat ja sanalliset ohjeet tueksi. Ja niin paras aloitus kärjestä neulottaviin sukkiin, niin siisti ja täydellinen kärki tulee tuolla! Ja toinen ohje oli pienten palmikoiden neulomiseen ilman apupuikkoa. Niin simppeli juttu, mutta en ole siltikään tajunnut koskaan kokeilla. Ihan täydellistä. Olis varmaan Kahlitut ja Fredrikat valmistuneet pikkasen vikkelämpään jos en olisi niidenkin yhden silmukan "palmikoiden" kanssa venkuillut apupuikon kanssa, koska se vaan tuntui kaikista varmimmalta.

Aivan mahtava paketti, kiitos sinulle Lotta! Sinullakin näyttää olleen todella kivoja paketteja (pitihän sitä nyt heti lähtä katteleen että kuka siellä päässä oikein olikaan). Rowanista tekisi mieli taiteilla joku huivi, se on niin herkku väriltään, että sen haluaa nähdä ja näyttää. Materiaalinsa puolesta se sopisi myös muuhunkin, ja hetken pohdin josko olisin neulonut siitä jotain ystävän tulevalle pienokaiselle. Mutta himo alpakkaan saattaa jyrätä tän suunnitelman yli. Plus se, että haluan ehkä siitä vain jotain ihanaa itselleni :D.

Kuvan taustana toimii uuden uutukainen sohvani.


Naurettavan liian isot lattiatyynyt pääsivät isosta koostaan huolimatta koristamaan hetkellisesti sohvaa, vaikkakin nyt siinä komeilee enää tuo valkoinen. Selkänojalle on löytänyt tiensä Dropsin sivuilta tulostettu ohje Little Chesnut, jonka neulon edellisestä sny-paketista tulleella ihanaisella Dropsin alpaca mixillä. Rehevä vihreä sävy sopii varmasti hyvin pienokaiselle, jonka vanhemmat (toinen ystävä kuin edellä mainittu) ovat hyvin luonnonläheisiä metsä-ihmisiä. Täydellistä.

Kierrokselle osallistuminen oli kyllä hauska kokemus. Täytyy ehkä lähteä mukaan toistekin :)

3 kommenttia:

Jätä viesti!