lauantai 12. syyskuuta 2015

Kuha ny vähä jottai

Ku värikimara ei etene ni jotai oli tehtävä.


  
Luonnollisempi väri.
Lanka on Lang Yarnsin Novenaa, punotun näköstä, unelmaisen pehmeää. Villaa, alpakkaa ja tekokuitua. Nelosen puikoilla hieman vaihteleva paksuus ei jäänyt kummemmin näkyviin. Lanka sopisi varmaan ihanaisesti huiviin.

Mitä muuta? Työharjottelua. Ja ne lykkäs mulle puhelimenkin kouraan. Pitää vissiin alkaa ottaa vastuuta.


Mitä muuta? Kuten niin monille, minullekin kolahti eräs lehti postiluukusta sisään.


Kannen malli oli ehkä se kiehtovin. Kai sen saa sovellettua ohuemmallekin langalle. Multa jäis veikan paksuisesta langasta tehdyt kyllä käyttämättä ku ovat liian kuumat. Eipä tuo lehti montaa euroa köyhdyttänyt, mutta ei siitä kyllä hirveesti uutta innostustakaan tullut. Kenties kuitenkin pari niksiä irtoaa, mikä on aina hyväksi. Ja nuo kannen sukat. Aijai.


Tuliko nälkä? Mullekin tuli tiistaina, mentiin sitte Hakaniemen daVinciin pizzalle. En tiä mitä mieltä kaveri oli, mutta ite tykkäsin ihan kovasti. Pohja oli aikalailla täydellinen. Soosikin hyvää. Täytteet nannaa. Voin suositella.

2 kommenttia:

 1. Kivat ranteenlämmittimet, vai kynsikkäätkö nuo nimeltää ovat??? mutta hienot ja lämpimän näköiset. Itse joudun tuota Novitan sukka-lehteä vielä odottamaan, kun taloussyistä siirryin irtonumeron ostajaksi. Kaikissa lehdissä kun ei tuntunut olevat jotain tehtävää, joten ostan vain jos varmasti teen jotain. Edellinen sukkanumero oli mielestäni huippu ja siitä olen tehnyt useammankin parin... saapa nähdä miten tämä uusi. Muutamalta kaverilta kans kuullut, ettei olisi niin montaa hyvää uutta ohjetta tarjolla kuin mitä odottivat... mutta saapa nähdä. Hyvää syyskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää puhun aina kämmekkäistä, vaan en tiä onko noillakin kaikilla sanoilla muka jotain eroa keskenään :D
   Sukkalehti piti minunkin erikseen tilata, ne ei lähetä sitä kestotilaajillekaan. Ja nyt kun mietin, en tainnut siitä edellisestäkään tehdä juuri mitään malleja, mutta siinä oli paljon enemmän erilaisia kohokuvioita/palmikoita/muita pintaleikkejä. Parista ohjeesta olen jotain palmikkoa lainannut, mutta alusta loppuun en tehnyt yksiäkään siitä lehdestä :D. Mutta siinä oli esimerkiksi hyviä neuvoja erilaisiin kantapäihin ja kärkiin, jotka on kiva pitää tallessa.

   Poista

Jätä viesti!