tiistai 29. syyskuuta 2015

Vanttuut, hanskat ja lapaset

No niissä ei sit kauhiast nokka tuhissu.


Hankalaa ko hanskat ei mahu omaan handuun, en viitsinyt edes väkivalloin jotteivät mystisesti venyisi :D. Ja mittään käryä ei ole, onko sopivat siskontytön tassuihin, vai kenties jo liian pienet tai edelleen liian isot. Jos ees sinne päin ni oon iloinen ^^


Malliksi matkin jo sukissa näkynyttä pienennettyä Olgaa, tässä vain langankiertojen tilalla nostin kahden silmukan välisen langan ja neuloin joko ees sun taas, jotta kallistuivat sopivaan suuntaan. Ihan nätit tuli, vaikka itse sanonkin.

Lankana samainen Regia 6-fädig color
Puikot 3,5mm
Menekki 36g

Lankaa jäi vielä 49g, joista saisi tehtyä vaikka pienet sukat johonkin keräykseen tai isommat raidoittaen vaikkapa rauhallisen harmaan tai valkoisen kanssa. Samanpaksuisen langan löytäminen vaan voi olla haasteellista. Tai eihän se veikka kaukana ole (moni sanoo saman paksuiseksi, mutta veikkaan mä tarvin paksummat puikot), kyllä multa varmasti jotain löytyy. Onhan tota varastoa...

Oisko seuraavaksi Ogelin Lankamaailmasta saatujen Vilma-lankojen aika? Hmmm...

4 kommenttia:

 1. Onpa pirteän sateenkaaren värisinä. Piristää kummasti harmaampaakin päivää. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä toivon, että nää torjuu vähän sitä loppusyksyn/alkutalven harmautta, kun on vaan koleeta ja märkää eikä enää lehtiä puissa eikä lunta maassa... Vähän muistutusta että maailmassa on paljon väriä!

   Poista
 2. Tosi kauniit lapaset! :) Itselläni odottaa kaapissa kerä tuota lankaa tismalleen saman värisenä (ja sinisävyisenäkin). Voisi kai sitten, kun siitä on ensin tehnyt sukat, tikuttaa samaan syssyyn vanttuutkin. Tuo Olga-malli sopii tosi hyvin lapasiinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdiskelin, että tuo olgan neulosta taivuttava ominaisuus käyttäytyisi toivottavasti kivasti lapasen kärjessä, ja niinhän se tekikin :). Ja jottei tulisi liian reikäistä niin ne langankierrot kun korvaa "umpinaisella" lisäyksellä ni ei ehkä se viimakaan purase ihan pahasti.

   Poista

Jätä viesti!