perjantai 30. lokakuuta 2015

Kiitokseksi

Olen siis parhaillani työharjoittelussa eräässä mahtavassa tilitoimistossa. Ohjaajani on snadisti mua nuorempi, ja tietää aivan *piip* kaiken palkanlaskusta. Niin rautainen ammattilainen että huh.

Hänpä sai sen verran rautaisen työtarjouksen, ettei voinut kieltäytyä, ja siispä tiemme erkanevat viikon päästä perjantaina, kun hän tekee viimeisen työpäivänsä tuolla. Toki ajattelen paljon omaa napaa, että kuinkas sen nyt käy kun ohjaajani lähtee. Back up plan on jo, enkä sentään tyhjän päälle jää :). Ja olen oikeasti hyvin iloinen ohjaajani puolesta! Kertoo varmaan jotain, kun hänelle soittelee kaiken maailman headhunterit tarjoten työpaikkoja - harvemmin se niin päin taitaa olla! Olen oppinut näiden kolmen kuukauden aikana niin paljon ettei tosikaan, ja siitä saan kiittää ohjaajaani.

Näinpä käsityöihminen kiittää :)


Vaikka olenkin hieman huolissani, että tää mun saikkuni (flunssa) tuli huonoimpaan mahdolliseen aikaan kun ohjaajani on lähdössä, olen siitä kyllä iloinen että sen samaisen saikun vuoksi ehdin kivasti neuloa nämä kämmekkäät :).

Lankana on unelmaisen ihana ja pehmeä Drops Alpaca Mix, älkää vaan kysykö värierää. Tummansininen! Menekki vaivaiset 30g. Samaisesta langasta neuloin kaksinkertaisena erään pöllö-pipon alkuvuodesta, ja lankaa jäi nyssäkät yli. Vieläkin jäi! Tosin vain 2g yhteensä :D.


Snadisti turhan tiukka mun lapio-käteeni, ja siksi se ehkä näyttääkin vähän hoopolta. Plus omien käsiensä kuvaaminen on tunnetusti hivenen haastavaa :D.


Puikkoina 2,5mm, vaikka olisi voinut kolmosetkin passata. Toisaalta niillä ois saattanu tulla turhan löysää, jotta palmikko olisi pysynyt ryhdikkäänä.


Palmikkohan on siis sama Tiina Kuun Fredrika-ohjeesta lainattu, jota kokeilin harmaissa kämmekkäissä viikko kaks takaperin. Se on mielestäni ihanan näköinen ja loppuviimein tosi helppo malli. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan :).


Leivoin eilen siltä varalta, että olisin voinut mennä töihin tänään (olisi ollut vähän läksiäishengessä tapahtuvaa irroittelua iltapäivästä, plus halloween), mutta eilen puuhastellessa lämpö otti ja nousi lievästi, joten katsoin parhaaksi jäädä vielä kotiin. Kuvan tahmea lime-kookoskakku on yksi ehdottomista suosikeistani. Se on syntinen herkku kaiken sokerinsa takia, mutta voi juku se on hyvää! Ja niin simppeli tehdä! Ohjeessa on käytetty kananmunaa, mutta kun ekan kerran ohjetta testasin ja kertakaikkiaan unohdin kananmunat pois, lopputulos oli mielestäni jopa parempi kuin sen jälkeen syntyneet kakut joissa kananmuna on mukana. Notta jos täytyy jättää kananmunat pois allergian takia, ei hätää! Onnistuu mainiosti ilmankin. Ja kun kuitenkin jää yli sitä siirappia (jonka btw olen ekan kerran jälkeen tehnyt aina pelkästä limemehusta ja sokerista), se on ihan mieletöntä herkkua vaikkapa luonnonjogurtin ja pähkinöiden, juustojen tai vaikka pannareiden kanssa. Siis pelkkää win-winiä alusta loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!