maanantai 26. tammikuuta 2015

Arpoo, arpoo, mitä sitä tekis?


Done. Toinen tuli tässä aamupäivällä vikkelään, jäin tukkoisena kotiin lepäämään. Sain alotettua lapasen kenties eilen, muutaman palmikonkäännön verran tein ennen kuin lähdin katsomaan Forkin huikeaksi osoittunutta showta Aleksanterinteatteriin. Joululahjani isältä. Ja vaikka niin kapinahenkeä muka olikin, pakkohan se oli myöntää, että aikas mieletön. Vois mennä toistekin.

Mutta niin! Lapaset valmistuivat. Vieläkin toi väri ehkä vähän tökkii, mutta pakko kyllä sanoa, että heenot tuli! Omakehu haisee, mutta haiskoon. Kai sitä saa olla tyytyväinen ja ylpeä :).


Nyt puikoille hyppää vaaleanharmaa 7veikka. Kalajoki-sukat. Vaikkakin vähän pohdin jos olisin laiskuuttani kokeillut ihan vaan suorilla. Siis sitä kuviota, sehän lainehtii kauniisti, mutta jos tekiskin vaan tylsää suoraa. Jostain syystä se tuntuisi sellaiselta jämäkältä, miehekkäältä, graafiselta ratkaisulta. Taaai sitten ne ei näytä oikein miltään.

Toisaalta mua niiiin syyhyttäis napata joku Stepeistä puikoille. Syyhyttäs alottaa se looppi. Ja sit toisaalta syyhyttäs myös joku herkku palmikkosukka, vaikka November?

Jahas, riisit on keittyneet. Pitäs vissiin syyä. Pidelkää ittenne terveinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!