lauantai 31. tammikuuta 2015

Herkuttelua.

Kyllä se palmikko vaan on näpsä juttu. Aika herkku. Vaikka itse sanonkin. Kiitti vaan sille, joka moisen on joskus keksinyt.


Ihmettelin jo miksi mulla on silmät ihan ristissä. No, onhan tuo kello jo lähes puoliyö. Viimeyö nukuttiin jokseenkin kehnosti. Joku pöllöpää. No, menipä pipokin perille... Ja siitä tuli aika passeli.


Tuli melkein kiirus kärkikavennusten kanssa. Olishan ton voinu paremminkii suunnitella, mutta palvelee tarkoitustaan. Tuo hoopo sojottava asia nilkassa on vaan silmukkamerkki mallaamassa kavennuksen paikkaa. Pohkeessa korkeammalla toinen. Varpaissa kolmas ja neljäs.


Ei kai siitä liian tiukka voinut tulla, jos mahtuu jopa mun jalkaan? Kantapää ei kyllä istu alkuunkaan mulle, toivottavasti paremmin saajalleen. Voi, milloinhan tytyn nään, jäi saikulle, sitten jää lomalle, sitten aikaisin äitiyslomallekin. No, ainahan minä viestillä voin nakata :). Ja peliaikaa on vielä kolme kuukautta!


Täytyyköhän mun tehdä toisetkii tällä mallilla? No ois niissä novembereissakin muheva palmikko, josko niillä? Tosin ihan loputtomiin ei edes ole näitä seiskaveikkoja, joista saa herkut palmikot. Mikä lienee hyvä, tavallaan :D. Ei nyt vaan pidä liikaa rakastua a) palmikoihin ja b) paksuihin lankoihin, koska c) multa löytyy niin miljoonasti ohuempia lankoja joilla d) palmikko ei näytä ehkä yhtä hyvältä ja e) jotka kestää neuloakin pidempään. Oih ja voih.

Sukka tuli nopsaan, jospa huomenna alottas parin. Ja tiettekö sit jottai! Mitä jos tekis vielä lapaset kaupan päälle... Vai lyökö vähän överiksi? Ei me nyt niiiin hyviä kavereita olla :D. Ihan ko se ois estäny aiemminkaan. Tota punasta on vielä toinen kerä, että vaikka eka ny riittäiskii sukkapariin ni siitä toisesta vois harkita lapasiakin.. Njoo, kaikki ajallaan.

Ku sit ois ne Stepit oottelemassa hei! Ja se pitkä pyörö sitä luuppia. Ja kun se tätikin kyseli teenkö tilauksesta... Moon kusessa jos ja kun neuloosi kuivuu kasaan ja starttaa epäilemättä taas turhan myöhään syksyllä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!