perjantai 16. tammikuuta 2015

Koulussa on käytävä.

Ja monenlaisia luokkahuoneita.
No kyllä siellä koulussakin ehtii hieman neulomaan. Vaan huomaa niin kyllä, että kyseessä on tollanen pilipali-amis, jossa teinit juoksee käytävillä ja opettajat on asettuneet siihen moodiin et kaikki muutkin vaan häiriköi ja inttää vastaan ja ei keskity. Päivän lopussa eräällä kurssilla olin kutimet kourassa ja puikko kesken ja vielä paperipino kaverilla lainassa niin, ettei mulla ollut paperia jolle kirjoittaa. Noh. Opettajahan päätti sitten sieltä ensinnäkin tuijotella puolet tunnista vähän närkästyneen näköisenä kun mulla puikot heilui. Ja sitten kun ne paperitkin oli lainassa ja hän oli sieltä määrännyt jotain tehtäväksi, bongas heti etten mä kirjota ja määkäisi, että KAIKKI TEKEE HEI NYT TEHTÄVÄÄ. Vähän niinkuin jollekin keskenkasvuiselle teinille. Ah, kiitos jos ulkonäköni sai sut jotenkin luulemaan, että olen alaikäinen enkä ens viikolla 27 veee täyttävä aikuinen, mutta ei tarvitse ihan niin närkästyneenä huudella. Huikkasin takaisin, että paperit on just lainassa, kirjoitan kyllä heti kun ne saan. Mutta tästä vähän huokui sellanen "tunneilla ei saa tehdä mitään muuta kuin aiheeseen liittyvää" -asenne, eli kaikki muu paitsi hiljaa paikallaan möllöttäminen ja tiliristikoiden rustaaminen on kaikkea muuta kuin keskittymistä. Siinä missä teinit räpeltää niiden älykkäitä puhelimiaan, mä sitten neulon. Ja sehän on pahasta! Juu.. Ymmärrän kyllä sen ajatuksen siellä opettajan mielessä. Mutta voin vakuuttaa olevani ihan kartalla, ja kutimet on kourassa koska olen tehnyt tehtävän jo loppuun (oikein vieläpä) ja odottelen että muu luokka pääsee samaan zen-tilaan. Sillä aikaa sitten tikutan sukkaa.


 Ja sukkaa ois tulossa. Kuten sanoin, ällöpyllyä :D. Ajattelin sellaset vähän pidempivartiset tehdä, pari kertaa täytyy kaventaa ennen kuin on normi istuvuudessa. Aijai, on sitä vaan ihana neuloa tota Sockia <3. Ja polkkalanka tuntuu myös hyvältä, vaikka siinä tulikin vastaan jo yksi pieni virhe :O.


Siis iik. No, otin riskin ja jätin langanpäät roikkumaan kesken puikon, ujuttelen ne sitten lopuksi paikalleen. Kaveri sanoi, ettei omassa Strompessa ollut mitään virheitä, enkä uskokaan että tää ois jotenkin mystisesti täynnä tollasia. Tuli tosi aikasessa vaiheessa kerää.


Truu neulootikko ottaa kutimet mukaan myös pihalle? No kun luvassa oli pidempi tauko, pitihän ne nyt varalta ottaa :D. Mutta ei sitten oman poppoon pöytään mahduttukaan niin paineltiin suoraan takaisin luokkaan, joten otin kutimet turhaan pihalle.

 Loppuviimein ollaan tollasessa kohtaa. Ei se nyt mitenkään siivillä etene, niin vähän kerrallaan ehtii tehdä. Mut hiljaa hyvä tulee :), ja nyt pari päivää vapaata töistä, jossain välissä ehtii kyllä neulomaan. Paitsi että sitten aloitan ne luokkakaverin tilaamat sukat :). Tuo vaalein lankaosuus ei oikeasti ole noin voisen keltainen vaan lähempänä valkoista, mutta kuvausvalo on hivenen haasteellinen tuolla loisteputkien mekassa. Vähän vääristyy kaikki värit, mutta joku päivä nappaan siitä kuvan jossain muualla kuin koulussa :D. Ja nyt muuten muistin kokeilla sitä kierrettyä oikeaa resoriin. Siistimmän näköinen tulee, mutta en tiedä siitä napakkuudesta kylläkään. Kyllä se aikalailla venyy ja paukkuu... Mutta niin tarvitseekin, pohje on sen verran "lihaksikas".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!