torstai 15. tammikuuta 2015

Koulu haittaa harrastusta.

 Siinä ne nyt ovat. Järkyttävän rumat kirjoneulekokeiluni. Sain kuitenkin valmiiksi, pointsit siitä? Ja koska nää oli niin kokeilut ku olla ja voi, ne on pöllöä lukuun ottamatta täysin eriparia... Henk.koht. olen tyytyväisin tuohon vasemman käden lapasen alareunaan, tuohon vinoneliöön. Siitä tuli tasaisin ja sitä oli ehkä mukavin tehdä. Pallojakin oli ihan kiva tikuttaa, mutta ne kun alkoi kiristää ihan kamalasti. Vasemmassa tumpussa ainoa mun käteen istuva kohta on peukalo. Muuten se on liian lyhyt, vähän ehkä kapeakin. Ja tottakai eriparia ovat myös kokonsa puolesta. Neuloin ilmeisesti tiukempaa vasemmaisessa kun aloin pöllöä tekemään. No, aivan sama tässä vaiheessa. Suurin onnistuminen koko hommassa on se, että ne tuli valmiiksi :D. Ja ihan kiva kun langatkin juoksi tokan kohdalla jo aavistuksen sujuvammin. Tai siis sain ne pujoteltua siten, että pysyivät erillään toisistaan, mutta viimeistään tassun hiotessa ne alkos tökkimään, eivät liukuneet enää nätisti ja sit neuloskin kiristyi vielä tavallista enemmän.


Mallina kapeakätisempi luokkakaveri. Koska viimeistelin nää talousmatikan tunnilla :D. Epätoivoisesti yritän vähän jotain saada tehtyä tunneilla tai tauoilla, olin nimittäin tiistain kokonaan ilman neulomuksia liikkeellä ja keskittyminen oli aaaivan kadoksissa. Neuloosista on muodostunut riippuvuus. Nyt tiedän, miltä nisteistä tuntuu. (Jooen, pahoittelut huonosta huumorista.)


Iltapäivän tunneilla aloin uutta sukkaa. Sitä on nyt tehtynä muutaman sentin resorin verran, että ehtiihän tuolla sittenkin vähän tikuttamaan :). Sukista aikoo tulla raidalliset. Parina Sock 4:n tollanen iiiiihana petrooli (joku sanois varmaan turkoosi) ja vihdoin myös Strompegarn oikein polkkaisissa väreissä :D. Että aikas kirjavaa ällöpyllyä luvassa.

Ja sitten eräs Iloinen Luokkakaveri kyseli, paljonko maksaisi perussukat hänen miehelleen. Arvioin, että jos kehtaisin kympin pyytää, saisin lankakuluja takaisin ja pienen vaivanpalkan työstä. Neuloisin muutenkin, niin työstä maksun ottaminen tuntuu välillä vaikeelta. PLUS! Ostin lankoja..... Sinne meni lankalaihis, vaikka niin vannoin ja vakuutin. Mutta kun! Kallio kierrättää -ryhmässä joku huuteli myyvänsä lankoja muuton alta pois, ja kuvasta paljastui iso läjä seiskaveikkaa ja muuta. Hintapyyntö oli 20€, ja jossain mielenvikaisuuden hetkessä mä tarjosin juurikin sen. Eikä muita tarjouksia tullut, joten eilen illalla töiden jälkeen kirmasin tekemään kaupat.


Oikein hehkuu nuo värit :). 8 koskematonta kerää, iso läjä aloitettuja ja pari tuolla kokonaan ilman vyötettä, jotka tuntus kyllä seiskaveikalta eikä kerästä ole kyllä paljoa hävinnyt vaikkakin ainakin toinen näytti joltain puretulta työltä. Mää en ole hirveesti Novitaa viime aikoina käyttänyt, paitsi niiden huopatumppujen resoreihin, sitä ennen lie milloin. Siis niin, että olisin tiennyt langan olevan Novitaa. Seiskaveikkakin tuppaa olemaan nykyään vähän turhan paksua mun makuun, mutta nyt kuulkaas on lankaa niihin luokkakaverin miehen perussukkiin!! :D Sellaset koon 43 sukat kulutukseen onkin ihan hyvä tehdä jostain ton paksuisesta. Aijai :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!