keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Harhautus

Kordeliini etenee, ja eilisen oivalluksen jälkeen virheiden teko on huomattavasti vähentynyt :D. Hurautin kantalapun tuossa kaverilla visiteeratessa.


Toki sain päähäni hurauttaa pari kerrosta pelkkää oikeaa tuohon kantalapun yläpuolelle, jotta kuvion langankierrot ei jäis ihan niin likelle kantapäätä. Toisella puolen eli jalkapöydän puolella kuvio jatkuu kuten kaaviossa.


Päädyin ristivahvennettuun, koska se vaan näyttää hyvältä. Ja tein ranskalaisella mallilla, koska olen ehkä vähän tykästynyt siihen (jos ei vielä oo käyny selväksi :D), kuvassahan sitä ei tokikaan vielä ole. Jätin reunasilmukoiden poimimisen toiseen kertaan, koska täytyi lähteä kotia kohti.

Ja nyt ahistaa ja pelottaa ja yhyy. Koska enhän mä osaa olla jännittämättä ihan liikaa. Vääjäämättä kello käy, ja aamulla se koitos alkaa. Äkkiäkös se nielurisaleikkaus on alta pois, ja olen osaavissa käsissä. Sehän ei tässä olekaan millään tavalla se huolenaihe! Vaan se kaikki muu... Yyyh. Hetkellisesti jo unohdin mokoman, kun katsoin Areenasta Sisäpiirin miehet (tai joku sellane). Vaan mitä huttua, eikö Areenassa olekaan enää kuin maks viikon ohjelmat katsottavissa? Ennenhän ne on olleet siellä tyyliin kuukauden tai jottai! Tuli ihan kiire kahtoa ku tänään se sieltä läks ja tänään tuli myös töllössä jo toka jakso.

Ehkä hörsäsen vielä tipan vettä, tsekkaan bussinkin vielä kerran, ja yritän saada unta kalloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!