lauantai 7. helmikuuta 2015

Päivä sirkuksessa

Tää päivä onkin mennyt ihan neuloessa vaan. Kävin jotain paperiroskia pöydältä läpi ja sieltä löytyi Viaplayn mainos, tullut Cityshopparin muassa. No perhana, pitäskö kokeilla... Sanovat että voi katkaista myös velotuksettomalla ajalla, jota olisi siis kaksi kuukautta. Jos sitä ei katkaise, alkavat vaan sendiä laskuja. Rekisteröidyin, koneelta kun alkaa katsottavat pikkuhiljaa loppumaan.


Päivän alkutaipaleella päivittelin fb:ssä luuppeja. Sitten katsoin vähän lisää Justified:ia sieltä Viaplaysta..


Tän takia nää on saatanasta. Mun ei tarvi sormeani liikauttaa kun seuraava lähtee jo pyörimään. Siis koko päivä on mennyt näiden parissa!

No, kävin mä välissä vähän kaupassa. Koska ei tehnyt mieli syödä nuudeleita/pastaa ja tonnikalaa tai vaihtoehtoisesti jotain pakastesörsseliä. Joten hain pakastepizzaa, sehän onkin niin kaukana pakastesörsselistä *facepalm*. Ihan sama, Ristoranten pollo on aikas hyvää.


Lähi-koon valikoimasta löytyy kaikenlaista pientä yllättävää. Ihanan punainen ja todellakin niin raparperia että! Namm.

Kävin suihkussa ja jatkoinkin taas neulomista. Nyt aletaan olla ratkaisevien hetkien kohdalla, varsissa pituutta aika tarkkaan 16 cm. Lankaahan riittäs vielä vähän matkaa kyllä, mutta ei tota nyt ihan loputtomiin kannata tehä ku ei mahu pohkeen ympäri lopulta.


Kohta pitäs päättää, millasen kantapään teen, ja tekisinkö esim. resoria. Toisaalta haluisin jatkaa kuvion jalkapöytään tällä kertaa. Ja haluaisin tehdä kenties vahvennetun kantapään, kyseessä kuitenkin aika ohut lanka. Kun eka mietin, josko ois taas kokeillut sitä tiimalasia, joku fb:ssä neuvoi japanilaiseen mikä ol ilmeisesti sama asia paitsi että lanka kiepautetaan niiden kiristettyjen/nostettujen silmukoiden ympäriltä.

Hassua. Kerien värit menee just päittäin. Siis että jos nyt vaikkapa sanotaan, että toi vasemmanpuoleinen sukka on eka sukka ja siinä menee oikein päin lanka ja sen värit, ni tokassa sukassa ne menee nurin päin. Ekassa tulee keltanen-liila-sininen-pinkki, tokassa pinkki-sininen-liila-keltanen. Että onnea vaan niille jotka haluaisi mätsätä raidat sukkiinsa, täytys repiä lankaa niin pitkälle että hahmottaa mikä väri tulee seuraavaksi ja sitten vain arvailla meneekö ne täysin random järjestyksessä vai onko niissä joku logiikka ja että jos kerän sisältä kaivaa langanpään niin saako värit menemään sieltä neulottuna samoin päin. Asia, jota minä en todellakaan jaksa ajatella. Siksi raitalangat saa mennä kyllä just niinku haluaa. Mä en niitä saisi kuitenkaan kohilleen!

Ihan ku toka sukka ois kerroksen lyhkäsempi. Voiko tossa ees tehä samaan sukkaan kahta kerrosta putkeen, eikös mun ole vaan pakko vaihtaa toiseen koska se lanka menee sit jo väärältä kohdin puikkoa eikä sitä pysty neulomaan enempää. Tai jotain. Tulee pää kipeäksi kun yritän ajatellakaan.

2 kommenttia:

 1. Onpas kauniit ja ihanan värikkäät sukat puikoilla :)
  Eikös vain olekin ärsyttävää, kun alkaa miettimään jotain tuollaista asiaa kuten onko toinen sukka kerrosta lyhyempi, eikä vaan saa siihen selvyyttä..kyllä siinä voi mennä ajatukset solmuun pahemman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Se kai tässä luuppailussa hyvä onkin, että siinä et oikein voi tehdä toista pidemmälle. Ainakin mun pää sai asian käännettyä sillai, että kun ekasta olet kerroksen neulonut, lanka on kertakaikkiaan ns. väärällä puolella että voisit jatkaa samaa vielä toisen kerroksen. Eli on vaan pakko siirtyä toiseen ja tehä siihen kerros :D. Voinhan olla väärässäkin, kun en tässä flunssassa jaksa taistella aivojeni kanssa. Todennäköisemmin olen toiseen onnistunut tekemään aavistuksen tiukempaa tai jottai muuta mikä selittää minimaalisen (tai ehkä kokonaan kuvitellun?) kokoeron.

   Kävin muuten vilkaisemassa sun blogia, kauniita ja hauskoja töitä sielläkin tehtaillaan! Etenkin siitä jostain "mitä tuli tehtyä" -päivityksestä löytynyt heleän raidallinen paita oli ihana (se missä oli minttuisen vihreitä ja olikos valkoisia/vaaleita raitoja, itsellesi tehty). Langat löytys mullakin isoon työhön, mutta kun en saa niitä koskaan valmiiksi!

   Poista

Jätä viesti!