perjantai 6. helmikuuta 2015

Intiaanipäällikkö Roikkuva Räkä

Urgh. Flunssa kuristi kouransa mun ympärille, pää paketissa. Eilinen täyty vieläpä töissä juosta, pieni kuolema kun pääsin kotiin. Tänään kävin lekurissa tökittävänä, jotta sain saikkutodistuksen.

Eilen ei siis kutimiinkaan koskettu, ei edes koulussa. Siellä vaan turhauduin kaikkeen enkä ehtinyt neulomaan. Ja tänään ei olla kyllä paljoakaan saatu aikaan, niin kökkö olo ettei kertakaikkiaan vaan oo jaksanut. Paitsi vähän tossa äsken niitä luuppeja :D.


Mä en ole niinkään teen lipittäjä, kahvi on enemmän mun juttu. Mutta kipeenä ollessa tee maittaa joskus enemmän. Siinä on jotain lohduttavaa. Tai ehkä se onkin mun sammakkoprinssini, joka lohduttaa :3.


Kumma sinänsä, että tuosta mukista on tullut mulle se ehdoton Oma Muki. Se on sininen! Eihän se nyt käy. Mutta voi kyllä, käy vain. Tee on tullut tuliaisina jostain päin maailmaa. Karpaloa ja appelsiinia, tuoksu on taivaallinen. Tai luulen niin, olisihan se nyt ihan jees haistaa jotain. Ja luuliko joku muka, ettei Iikkean retkeltä tarttunut tälle syöpölle yhtään keksejä mukaan :D. Noikin on lohdullisia flunssassa :).

Behold! Hän on vaihtanut lakanat!

Ai mitä luupeille kuuluu? Hitaasti mutta varmasti. En ole kyllä vielä yhtään vakuuttunut mokomasta. Eka sukka ois jo kantapäässä jos tekisin tavan puikoilla. Onhan se veikeää opetella uusi juttu ja onhan sekin veikeää että sukat valmistuu samaan aikaan. Mutta onko se noin kömpelön ja hitaan tyylin arvoista? En tiedä. No, puserretaan nää nyt loppuun ku kerta alettiin, ehkä sitten olen jo positiivisemmalla kannalla.


Tuleeko kelleen muulle mieleen sirkusteltta? Niin järkyttävä riemukimara, että silmiä särkee (oikeesti, niihin särkee), mutta ei tota voi olla kattomatta hymyillen!

Tänään kun kävin päivällä viemässä saikkulapun töihin, poikkesin myös sittariin. Pakkohan se on kaupassa käydä kun kerta joku on aina lopussa, meh. Kuten esim kahvi. Ja kyllä se on nyt joku insinööri (just sillä pahalla äänenpainolla!!) kun on suunnitellut ne kaupan hyllyt ja tuotteiden sijoittelut!


Mutta kun ei sitä pystynyt jättämään sinne. Tätä värikomboa olen kuolannut jo lukuiset sukkakuvat läpi siellä fb:ssä, ei hittolainen se on saatava. Ja se saatiin. Vaan kyl on tyyristä, vai olenko se vain mikä joka pitää melkein 8€ Novitan langasta kalliina... Ei millään pahalla Novitaa kohtaan, mutta mä ainakin noi seiskaveikat miellän suht halvoiksi peruslangoiksi, ja se onkin just niiden valtti! Joo onhan se värikäs eikä yksvärinen, mutta silti! Paasaa hän, jolle tuo ei ollut suinkaan kallein mahdollinen kerä... *krhm*


Loppuun vielä kevennys eiliseltä. Mä kun luulin, että meistä tulee merkonomeja. Taisin olla väärässä. Alanurkan kumiankka on meikäläisen käsialaa. Tilauksia otetaan vastaan sähköpostitse...

2 kommenttia:

 1. Toi riemunkirjava lanka on jo niin överi, et se on jo sen takii aivan ihana! Sirkussukissa näyttää muutenki olevan tosi kiva malli. Samote toi seiskaveikka on aikas ihanaisen värinen! Ittekki sitä katellu piiiikkasen... On sen verta peeaa et on joutunu kiertää lankahyllyt kaukaa. Onneks tuli just uus Novita taas kiusaamaan lankahimiöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkussukkien malli on iha vaa pikkasen muokattu Olga. Tein vuoden ekat sukat Olga-varsilla ja tykkäsin kuinka siinä väriä vaihtava lanka muotoutuu. Oikein tehty raitalangoille tuo malli :) ja heleppo ko mikä!

   Juu on sitä itse kukin "rahoissaan", ja muutenkaan ei kyllä sais ostaa yhtään lisää lankaa, en tiä mihin noi kaikki mahtuu! Ja vois olla hyvä punnita ne kaikki, jotta tajuais kui helevetisti niitä onkaan. Pitää kirjaa ihan kunnolla, että paljonko kuluu.

   Poista

Jätä viesti!