tiistai 3. helmikuuta 2015

Palmikkosukat uunista ulos.

No ei kyllä mennyt keskiviikkoon. Kun ne silmukat eilen puikoille sain, homma lähti etenemään vauhdilla. Vaikka itseasiassa joku kyllästyminen meinas iskeä heti alkuunsa! Kotona tikuttelin ehkä tunnin, sitten tylsistyin ja tein jotain muuta, mitä lie. Sitten päätin lähteä kantikseeni lasilliselle.


Hiljainen ilta, tuskinpa kovinkaan pahasti säikyttelin ketään neulomuksillani :D. Ilta meni jutellen ja neuloen, pari lasillista tais hulahtaa. Viini vähän väljähtyy lasiin ku käsillä on liian kiire :D. Tein varren kantapään alkuun saakka, sitten olikin hartiat jumissa, silmät ristissä ja mitähän vielä...

Mä en ole nyt yhtään kyllä vakuuttunut tuosta tiimalasikantapäästä. Harjoitus kai tekisi mestarin, mutta aika suttuista jälkeä tulee. Joo, neulotaan tasona. Siispä neulon vain kahdella puikolla. Muutenhan menisi aaaivan sähellykseksi jos ne nostettavat silmukat päätys kummassakin laidassa omille puikoilleen. Ja tästä syystä ne ihan ekoina nostetut silmukat joutuu aika rääkkiin kun neulos ei kuitenkaan pysy ns. tasona vaan kupristuu eli ne puikon päät yrittää revittää itteään muualle ja siksipä venyttää ne silmukat isommiksi. Vaikka kiristäisi langan siinä niin tiukalle että metalli taipuu ja lanka meinaa katketa. Ohjeissa tiimalasi näyttää kyllä kauniilta, että sikäli pitäisin siitä kovasti. Mutta kun se on jotenkin ärsyttävä tehdä. Vois tietysti joskus kokeilla omankokoisiin sukkiin, tulisko istuva? Nuissa ei, kun koko sukka on vähän liian pien.


Vaan tältä ne nyt näyttää. Aamupäivällä aloitin kantapään, 20 min sitten päättelin langat. Uijui kun tuo punainen hehkuu niin tulisena <3.


Se vaan niin kiukuttelee kameralle, onko jotenkin liian voimakas väri tässä valossa :D. Sainpahan sukista saman kokoiset. Palmikkokuvion kanssa on sikäli mukava operoida, kun voi laskeskella kuvion kertoja jotta tulee samankokoiset. Ja että kavennukset osus kohilleen.


Kunhan ei reikärimpsut päästäs liikaa kylmää läpi :). Lankaa kului 107g, eli kerästä jäi mojovasti ylimääräistä. Olisi voinut tehdä varmaan melkein 10 cm pidemmät varret niin halutessaan. Vaan eiköhän noikii riitä.

Mitäs sitte seuraavaksi? Pittäiskö nyt joku ohkasempi ottaa... Ällöpyllyt oottelee syyllistävästi tuolla pussukassa, mutta kun!!! Mä en taho! Kiinnostas se luuppi. Mutta emmää tahtos ihan pelkkää perussukkaa. Tosin strömpestä tulis kyllä ihan kivaa sellaisenaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!