keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Loop

Nyt sen tein. Taistelin tieni luupin alkuun! Langaksi valikoitui Strømpegarnin riemunkirjava värioksennus, joka odotteli sirkusmaista mielentilaa.


Puikkokoko on se 2,5mm joka on rakkaus. Suunnitelma on tehdä Olga-varrella, vaikkakin jossain epämääräisessä mielenhäiriössä loin niin epämääräisen silmukkamäärän, että täytyi vähän laskeskella millaisella silmukkakombolla saan sen pelittämään. Loppuviimein tulos on 2o yht, 6o, lk, 1o, lk, 6o, 2o yht. Olisin voinut kyllä viehättyä enemmän jostain semmosesta versiosta, jossa noi pidemmät o-pätkät ois, noh, lyhyempiä. Tyyliin vaan 3o tai jtn. Mutta ehämmä sit pystyny kykenemään, siis laskemaan.


Tässä vaiheessa mietin, että mitä hittoa tästä nyt muka tulee hä? Aloituksesta jääneet langanpäät oli koko ajan tiellä ja solmussa ja! Ja entäs se ns. puikon vaihtumiskohta, tai tässä tapauksessa ton piuhan...? Sehän jää kamalan näköiseksi! Miten siitä saa sellaisen, ettei ne vierekkäiset/vastakkaiset (?) silmukat veny ihan muodottomiksi? Noh, neulomalla eteenpäin. Kyllä ne siitä näytti vähän tasaantuvan.


Tähän asti pääsin, vähän hitaasti ehkä eteni alkuun :). Sitten tein jotain muuta, nyt vois kohta taas jatkaa. Paitsi ensin ruokakauppaan, senkin narkki. Oikeesti, arkielämä jää aivan jalkoihin kun tekis vaan mieli neuloa. Eilen piti siivota, kato ku sain aikaan koska *katso kuva yllä*. Ja tänään on kyllä pakko käydä kaupassa, muuten ei ole maitoa kahviin tai evästä töihin tai mitä nyt ikinä täältä puuttuukaan.

Mutta koska luuppisukkia (tietenkin niistä tulee sukat) on ehkä vähän hankala kanniskella mukana eikä tuohon kyllä missään tunnilla puolihuolimattomasti keskity, täyty alkaa joku pienempi työ, sellainen mobiili :D. Pengoin sitä Novita-säkkiä, ja sieltähän löyty ällön hemaiseva vaaleanpunainen isoveli. Tai kahden kerän jämät. Vitosen puikot kilisemään ja jälleen yhdet palmikkolapaset alulle. Paitsi että oh wait. Iiihan perus kierre ei nyt kiinnosta, siis samanlainen kuin niissä oransseissa. Kappas kun sängyn vieressä makoili Sukkalehti, eikös siellä ollut muutamakin palmikkomalli....


Vierekkäin kaksi "lettiä", millä nimellä noita kutsutaan? Tommosia, joissa on niinkus kolme... juttua. Tokihan sain tuon jo valmiiksi peukaloa lukuun ottamatta, mutta vähän pohdin josko ois purkanu pikkumatkan. KOSKA. Jos ne oranssit jäi vähän lyhkäsiksi, nää sitten epähuomiossa venähti. Sen siitä saa kun höpisee hölmöjä samaan aikaan :D. Jopa mulle melkein 2cm turhan pitkät. Ja kun nää ei ehkä ihan suoriltaan ole mulle kun en niin hirveesti hanskoja käytä... Parempi siis ehkä purkaa kärki ja tehdä uudelleen. Ja tokihan tein noihin palmikoihin vissiin heti alusta alkaen yhden kerroksen liian vähän, mutta eipä nuo hullummilta näytä noinkaan.


Siinä tämänhetkinen installaatio :D. Jouluna lasipurkissa oli joulupalloja valosarjan kanssa, nyt sinne pääsi jämälangat. Vaikka joissakin noista on kyllä niin paljon lankaa jäljellä, että niiden kutsuminen jämiksi kuulostaa liioittelulta. Ei-täydet kerät kulhossa. Hyvä työnimi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!