keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Lappapuuro-palmikkoa

Kun nyt viimeksi vikisin siitä tiimalasikantapäästä, sattuikin niin mallikkaasti, että Lankahelvetistä sain avun ja uskon seuraaviin! :D Oon niin laiskamato, etten jaksanut edes ajatella etsiväni mitään videon kaltaista apuvälinettä, vaan tikuttelin ja tuhahtelin turhautuneesti kirjallisen ohjeen parissa. NO! Seuraavat tehdään sitten sen juutuuppi-videon avustuksella, veikkaan että onnistuu himppusen verran nätimmin.

Tänään otin ja purin sitä lapasta, josta jo juttelin. (En muuten ole tainnut tyyliin ikinä purkaa jo pääteltyä työtä. Siitäkin meni neitsyys, huh!) Ja tein taas ne klassiset, eli siitähän tuli sitten liian lyhyt mun käpälään... Ei jösses, mikä siinä on niin mahottoman vaikeeta? Ja vähän rumakin, kärjen vikat silmukat vaan jotenkin hölmösti taiteilin langanpään avulla kasaan, ja sehän jäi ihan reikäiseksi. No ihan sama. Seuraavalla kerralla sitten paremmin.Muutenkin tuli jotenki niin kompuraa jälkeä. Kärki on kaikkinensa ruma, peukalosta tuli taas suhteettoman pitkä, ja alussa toteutettu laiskuus kusi muroihin ja reunahan rullaantuu ja on muutenkin ihan gagga. Sitä vois koittaa pelastaa virkkaamalla siihen vähän jottai, mut katotaan nyt jaksanko koskaan ikinä. On khyl varsinainen lappapuuro :3. Jollain sairaanloisella tavalla jopa pidän tuosta, vaikka yleensä noin beibit vaaleanpunaiset ei niin kovin innosta. Palmikko oli helpompi kuin ensin ajattelinkaan, vaikka siinä nyt ehkä vähän näkyykin se, että kääntöjen välissä ol yks rivi liian vähän. Ehkä snadisti ahtaan näköstä. Mutta menkööt! Kai tuolle pittää parikin tehä.. Huomena :)

Ja joku ihanuus oli laittanut fb:n Voihan villasukka! -ryhmässä kuvan iiiihanista polveen asti yltävistä harmaista sukista <3. Meä kun niin luulin, että se on aina vaan yks ja sama malli eli Decemberit siitä sukkakalenterista, mutta eipäs ollutkaan. Miun silmään sen kummemmin ohjeita näkemättömänä en ole erottanut niistä mitään eriäväisyyksiä, enkä ole edes osannut tätä ajatellakaan koska aina se samainen kuvio oli december-nimellä. Mutta näistä joku ihanuus ol myös laittanut pdf-tiedostona ohjeen sinne talteen, jumalattoman iso kiitos ja kumarrus siitä. Kordelherzchen on nimi, on siinä taas lasta rakastettu :D. Mutta se jos mikä saattaa hyvinkin olla äitin tulevien joululahjasukkien ihanuuspitsi sille vaaleanharmaalle Stepille. Se, tai sitten Kerttu. Tai mitä mä arvuuttelen, ehtiihän tässä tehdä vaikka kuinka monet sukat :D miksei molempia äitille <3. Kertun ohjeen etsin itselleni muistaakseni Ullan uumenista. Linkki vie siis artikkeli-sivulle, ajattelin sen olevan näpsempi kuin etusivun. 

Luuppeja ehdin tänään ehkä pari senttiä eteenpäin, piti muka jotain töitä tehä illalla ja muuta sellasta typerää, mikä vie vaan aikaa neulomiselta.. Nyt tarttis nukkumaan päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!