tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kokousneulontaa

Käytiin sitten SiMan kevätkokouksessa. Aika mielenkiintoista oli, en ole koskaan aikaisemmin osallistunut minkäänlaisiin yhdistyshässäköihin, kokouksiin, mihinkään. Notta en tiä paljonko siitä "byrokratiasta" ymmärsin :D ja byrokratialla tarkoitan lähinnä, että jos kokouksen alkuun nimetään joku sihteeri tahi puheenjohtaja tahi ihan mikä vaan... Juu, mitäs tässä vastalauseita sanomaan :D.


SiMa sai kokoustaa ihanaisen Eiran Lankojen tiloissa, ja tokihan martat alennuksensa saa... Apua. Kuva on yhtä sumea kuin kuvaajan silmät siinä lankataivaassa. Lang Yarnsin lukuisat pehmeät herrrkullisen väriset kerät ois kaikki tahtoneet mun mukana kotiin... Samoin ehdottomasti olisin vienyt kaikki Malabrigon vyyhdet - varsinkin Arroyo ja Sock <3<3.


Niin että emmää paljoo... KnitPro:n 120cm kaapeli löysi kotiinsa myös. Lehti on 1/2014, ettei ehkä se ihan uusin :D. En tahtonut kotona saada sellaista kuvaa, joka antaisi oikeutta lankojen väreille, joten ne nyt vähän vääristyy tässäkin. Roam Fusionit on ainakin kirkkaampia, Debbie Blissin villat taas ei ihan noin in your face vaikka kirkkaat ja rikkaat värit ovatkin.

Kokous noudattelee myös nimeä Neulo ja nalkuta, joten neuloin sitten viikonloppuna alkamiani So Sweetteja. Ja kun kokouksesta poistuttiin, päädyin vielä kaverille hetkeksi kyläilemään ja neuloin sukan loppuun. Johan tul vikkelään, sanoisin. Sunnuntainako aloin? Toki tässä on vasta eka sukka, mutta ei tohon nyt kovin montaa tuntia uponnut. Kivaa kun tulee nopeesti valmista :).


Koko yrittää olla siellä 32 huituvilla ehkäpä, vai mikä se nyt olis. Nalle Taika Karamelli, puikot 3,5mm. Alussa 44s, kantapään kiilakavennuksissa kavensin 42:een. Nauhakavennus kärkeen. Ja hassusti näyttäis varressa tuohon säären etupuolelle kertyvän vihreää ja takapuolelle liilaa.

Oli muuten jännät paikat tänään koulussa. Yhtäkkiä - kuten tällaset yleensä - pärähtää palohälytys huutamaan. Maikka totes kesken lauseen alkaneeseen ujellukseen vaan "Jahas. Eiku pihalle". Ei silleen et oltas mitenkään suunnitelmallisesti keräännytty yhteen porukkaan tai opettaja ois kattonu yhtään et ketkä kaikki tuli sit oikeesti lopulta ulos... Mutta eipä siinä akuuttia hätää ollutkaan, väärä hälytys.


Koulussa on meneillään isomman puoleinen remontti, oisko voinut vaikka siihen liittyen pärähtää käyntiin. Sikäli kyllä ihan hyvin toimi, että kyllä ne teinit kohtuullisen hyvässä ajassa ulos ajettiin. Vaan eipä ollu muutamilla pojilla mikään kiire ku ruokalan kautta mentiin, siellä ne istu tyhjäämässä lautasiaan, ei vissiin vaan uskonu ku ympärillä ulvoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!