sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sunnuntai-suraus

Koska kokeisiin lukeminenhan on ihan huuhaata. Niin! Ohuen Stepin jälkeen sormet syyhysivät jotain paksumpaa puikoille. Niinpä nappasin Vihreästä vyyhdestä ostamaani liilaa pussista, ja pistin puikot kolisemaan. 8s puikolla, eli paljonko se nyt tekee yhteensä, 32s? Vitosen puikot. Lankahan oli nimeltään ehkä On line tai sitten Linie 157. En ota tosta selevää... 100% uutta villaa, superwash, notta tästä ei ainakaan siskon vihjailemia tossuja tehty. Niin että lapaset, jäi mainitsematta.

 Vasemmalla käsitelty kuva, koska kännyn ruudussa tuo muokkaamaton näytti kamalan tummalta. Mutta ainakin tässä minun koneeni ruudulla oikeanpuoleisen värit näyttävät nyt aika lähelle luonnollista tilaa. Ja vastaavasti muokattu jo aika överiltä, joka sen oli toki ehkä tarkoituskin olla... Tottahan nää on taas eriparit keskenään, toisessa peukalo jäi lyhyemmäksi, ja lapanen muutenkin ehkä kerroksen pari lyhyemmäksi toista. Eikä palmikon kuviot mee yksiin :D. Siis mikään ei taas vaihteeks voi mennä kohilleen. Mutta ei sitä juostessa huomaa. Ja turhaan kauhistelin, näihin meni yhteensä 58g lankaa ja sitä on vielä 50g+34g jäljellä eli sehän riittäs varmaan pipoon ihan kivasti. Voisi tehdä Latu-pipon, jatkaa niin kivasti palmikkoteemaa.

Vähän vaan mietin, että kenelle nää on... Yksi on kyllä elävästi mielessä, mutta ajankohta näiden antamiselle on vähän kyseenalainen. En tiedä, jotenkaan ei nyt sentäs ihan miten sattuu tekisi mieli heitellä näitä töitä ihmisille. Näiden antamiselle pitäs olla joku syy, synttärit tai joulu tai joku semmonen. Ja jos tilauksesta jollekin teen, niin tilanteesta riippuen saatan haluta siitä vähän korvaustakin. Nää on näitä dilemmoja. Vaan eiköhän niistä hengissä selvitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!