lauantai 21. maaliskuuta 2015

Lauantaifiilistelyä

Oi ja voi. Neulominen täytyy korvata jollain. Tänään sen korvasi aamusiivous ja roinan järjestely. Siisti koti on <3.

Mutta ensin voisinkin kertoa mitä eilen tein korvatakseni neulomisen. Rimmaakin niin mainiosti. Leivoin. Halusin viedä töihin jotain hyvää kun siellä en enää kauaa ole. Jotenpa tein taas niitä suklaamuffineja joita leivoskelin ystäväiseni kanssa kolmisen viikkoa sitten vähän ennen leikkausta. Ja muffinit kun vein töihin (ja muutaman kaverille maistiaisiksi), leivoin vielä omenapiirakkaakin. Sama taikinaohje, eri muoto vain! Piirakkaa en tietenkään maustellut suklaalla, taikina sai pysyä vaaleana ja makua tuo ripaus kardemummaa. T-o-i-m-i-i.


Eilen saatoin myös sortua johonkin pahaan... Kävin töiden jälkeen sittarissa, ja jotenkin siinä vaan kävi niin, että ajauduin lankahyllylle. Eiii!


Mutta kun niitä sai kolme kerää kympillä. Emmä vaan voinu kävellä ohi. Vaikka en mikään hullu Novita-fani olekaan. Vähän karheita mun makuun, ja usein liian paksuja, ainakin veikat.


Nallet sen sijaan ei ollu missään alennuksessa, mutta joku pahalainen oli tehnyt Jäätelöstä niin ihanat sukat, että en voinut itselleni mitään. Noi on molemmat ihan siskontytön väriset, ei tarvii montaa kertaa miettiä. Toki toi vaaleampi Jäätelö miellyttäisi omaakin silmää, mutta niin miellyttää miljoonat muutkin joten joku roti hei nyt.

 Sitten tähän päivään. Siivosin tosiaan, koska heräsin jo vähän jälkeen seitsemän. Joo, tiedetään. Minkä minä sille mahdoin! Aamu oli lunki ja kahvi hyvää. Selkä oikuttelee edelleen vähän, mutta siitä huolimatta päätin siivoilla ihan kunnolla. Raivasin pöydän, pyyhin pölyt siitä ja lipaston päältä eli järjestelin senkin, raivasin ton yhen nurkan muovilaatikon (löytyi vanhoja valokuvia!!), pohdiskelin tavaroiden laittamista tarjolle Kallio kierrättää -ryhmään, imuroin huolella, vaihdoin lakanat, pesin vessan, pyykkäsin kaksi koneellista siinä sivussa. Huh huh.


Tosi kaunis toi pyykkiteline tossa, mut se nyt on niin osa tätä huushollia muutenkin ni puolet ajasta en huomaakaan sitä :D. Ja kuvailin kukkiakin, jotka ostin torstaina (kerroinko niistä? Kun kaikki mahdolliset - ja harvat - maljakot jotka omistan on edelleen mamman hoteissa, marttahan soveltaa ja laittaa kimpun maitotölkkiin).


Tulppaanit hehkui päivän auringossa niin lämpimän kesäisinä, että melkein pystyi tuntemaan kesän lämmön <3. Ja neilikat nyt on rakkautta aina. Piste.


Ja aivan kuin odottelisin paljonkin vieraita, laitoin pöydällä oleviin Mariskooleihin vähän väriä. Tai no, yhteen niistä. Ei mulla nyt kymmentä pussia suklaamunia passaa olla o_O.

Siivoilun, pyykkäilyn, suihkussa käymisen ja syömisen jälkeen kello oli ehkä tyyliin kaksi iltapäivällä. Mitä mä nyt teen? Soitin äitiliinille ja houkuttelin sen Itikseen. Kannatti, sillä loppulukemana on hassut raidalliset housut kesäksi, inana raidallinen paita ja muutama kätevä toppi. Käytiin kaffillakin, ja herkuteltiin.

Diabeetus
 Ja kotiin päästyäni otin päikkärit, koska se aikainen herääminen hidasti vähän menoa. Nokkaunien jälkeen täytyi vähän murkinaa taas, ja laiskan kokin pelastus on oikeestaan aika mainioksi todettu Findusin pakaste-ihme, vegetarian couscous. Kyytipojaksi nautiskelin Proviantin lemonaadin, mums. Ja jälkkäriksi kaffin kanssa nautiskelin palaisen omenapiirakkaa. Hitsi kun oli hyvää! Kardemumma teki siitä lähes täydellistä.


 

Day well spent.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!