lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kerrassaan rumat perussukat

Notta sais kulutettua lankoja vähemmälle, pistin puikoille tummanruskean ja oranssin seiskaveikan. Josko asunnottomien yöhön osallistuisi, voisi ainakin Hurstille toimittaa. Toisaalta, puhuin sukista eilen eräälle kaverille joka ehti tuossa keväällä autella Alppilan kirkon jokatiistaisessa soppakeittiössä, ja hän ehdotti josko olisi yhteydessä heihin ja kysyisi haluaisiko he sinne nuita sukkia. Mietin että kuinkahan monet noita oikeen jaksaa tehdäkään, vaikkei tuohonkaan pariin kyllä kauaa mennyt. Perussukka tuntuu vaan aina jo ekan parin jälkeen pakkopullalta, enkä osaisi kuvitella tekeväni kovinkaan monia putkeen. No, on tässä vielä vähän aikaa kuitennii, eikös se ole vasta syys-lokakuussa joskus.


Puikot 4mm kuten nykyään aina seiskaveikkaa neuloessa, muutoin tulee peltiä. Langanmenekki oli tähän pariin 105g, ovatten kokoa 44 suunnilleen. Tuo ylempi on kuvaa varten nurin päin ihan vaan koska tykkään että tuo nurja näyttää kovin veikeältä. Siis nimenomaan tuollai raidoitettuna. Silmukoita oli 12 per puikko, kärjessä leveä nauhakavennus. Kantapään kiilakavennukset tein taas joka kerroksella kuten varmaan lähes aina teen. Jäi aika leveäksi, olisi voinut olla ihan näppärää neuloa resoria myös jalkapöydän päälle. Vaan minä kun en niin erityisemmin tykkää raidoitetusta resorista, tai siis ne vuorottelevat oikeat ja nurjat näyttää jotenkin hölmöltä raidoitettuna. Kokonaan nurjana tai oikeana ne on ihan mallikkaat :D.

Mitäs sitte hämmentäs... Yksi malli polttelee mielessä, mutta toisaalta niin polttelee moni muukin asia. Juuri tänään en taida neuloa enempää, jätetään muhimaan :).

1 kommentti:

Jätä viesti!