lauantai 18. maaliskuuta 2017

Suurempi proggis

Viime päivityksen pohdinnot suuremmasta työstä päätyi teoiksi. Kaivelin esiin Cascaden Heritaget ja pläräsin läpi ravelrysta talteen otettuja ohjeita. Lopulta päädyin Missä neuloimme kerran -blogistin suunnittelemaan La grasse matinée -paitaan.


Pistin puikoille viime perjantaina. Ja sitten pääsi pieru aivoissa, ja purin aloituksen lauantaina ja aloitin uudelleen. Hyvä niin, ei olisi toiminut se ensimmäinen versio. Ja mikäs siinä purkaessa, Heritage on niin uskomattoman ihanan tuntuista, pehmoista, sileää, mielellään sitä käsissään pitelee.


Sunnuntai-iltana sain hihat apulangoille, meni siinä viikonloppu aikalailla vain neuloessa. En ole mikään pikaneuloja vaikka pelkkää sileää voikin tikuttaa jouhevasti. Nyt viikolla tein pari pitkää päivää töissä eikä illalla tahtonut enää jaksaa kuin kerroksen pari. Ja torstaina tulin kotiin vasta yhdeltätoista illalla, silloin en koskenut neulokseen ollenkaan.


Mutta siinähän se hiljalleen etenee :). Saattaa olla, että saan vielä kivan paidan käyttööni! Tosin en tiedä miten hyvin mulle sopii sellaiset laatikkomaiset paidat joka tästäkin pitäisi tulla. No, ei ehkä tulekaan ihan niin laatikkomainen ja löysä kuin mitä ohjeen kuvissa, veikkaan ettei tämä lanka anna luonteeltaan periksi siihen kun tykkää olla sellainen joustava. Hakeutuu tyköistuvammaksi tai jotain. Näkee sitten kun viimeistelee, että miten sitä uskaltaa pingottaa ja jääkö siihen vai pyrkiikö palautumaan supumpaan.

Ja Heritagethan ei taida riittää loppuun saakka, mutta harkitsen eriväristä alareunaa ja hihansuita tarvittaessa. Harmikseni lankavarastoista ei löydy ihan sopivaa lankaa tähän tarkoitukseen... Tai siis sopivan väristä. Sock nelosta ois sellasessa lämpimän keltaisessa sävyssä, mutta veikkaan että joku muu väri olisi parempi ton hehkuvaisen ruosteisen kanssa. Niinku vaiks joku pirteen harmaa :D jota multa ei löydy tällä hetkellä! Olen ehkä valmis ostamaan uutta, koska haluan että tästä tulee oikeasti sellainen pidettävä vaate, näitä herkkulankoja ei heitetä hukkaan! Mutta mietitään sitä sitten kun nää langat loppuu.

Torstai venyi töiden takia. Tai lähinnä asiakastapaamisen. Ei harmittanut kyllä yhtään ;)


Oli aika kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!