sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vähäistä antia

Eipä tässä kuulkaa aina jouva neulomaan! Tän viikon saldo jäänyt aika köykäiseksi, mutta eihän se aina oikein mene. Ja puikoilla on niin sysiruma lankakin, että yöks! :D Olen sitä jo instagramissa kironnut.


En tiedä mikä mielenvikaisuus on iskenyt, kun kerä on mun matkaan lähtenyt. Ostin tämän Joensuun retkelläni kesäkuussa. Raidoittuuhan tuo nätisti, mutta mitä ovat nuo värit nyt häh? Oksennusta, sitä se on.

Eilen juhlittiin siskontyttöä, onneva <3. Pikku rinsessalle neuloin ne varioidut olga-sukat ja -lapaset Regian stripemaniasta.


Päivänsankarilla oli ihastuttava mekko päällä, tietysti Frozenin Elsan malliin. Ja voi kiesus kun täti on ihan daa kun menikin kysymään oliko tuo sen Ellan mekko. "Mikä ihmeen Ella, se on ELSA!"

Cake!
Kakkuähkyissä olikin sitten hyvä tempaista mamma mukaan ja poiketa sittariin, josta täysin randomisti olin löytänyt ehkä ihan-pakko-saada -takin. Ihan liian kallis se oli, ollakseen lähes kokonaan tekokuitua, mutta se oli juuri sopivan paksuinen ja juuri hyvän mittainen ja juuri oikean värinen ja juuri ihanan mallinen.


Tuossa se nyt tylsästi roikkuu vielä kaupan henkarilla, mutta kun en jaksanut alkaa poseeraamaan kun se on kosteana sateesta.


Nyt jatkan iltaani oksennuslangan ja Boschin parissa. Moikka!

1 kommentti:

  1. Makuja on erilaisia... tuo oksennuslanka näyttää minusta oikein sievältä.

    VastaaPoista

Jätä viesti!