keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Muka kamalasti kaikkea puuhaa!

Vuodenvaihde tuli ja meni, ja niin se blogikin jo kymmenen päivää sitten täytti 1 vuoden. Emmää oo mitää joutanu. Päässä surisee kaikenlaiset asiat, keskittyminen vähän hankalaa. Ja töissä saa kyllä tehä ja touhuta, ainaki tän kuun ajan.

Viime viikon perjantaina käytiin isän kanssa vähän Jyskissä, ja nyt mulla on uus vaatekaappi. Vanha oli niin tuhannen kenossa, että aloin oikeasti olla peloissani että joku kaunis päivä töistä tullessa se on tuhannen *piip* päreinä keskellä asuntoa.


Kuva on ihan vino, mut niin on lautalattiatkin. Oha toi jokseenkin iso tossa, mutta mihin hittoon muualle sitä vaatteensa tunkis? En ainakaan noihi eteisen ikivanhoihin kaappeihin, joissa vilistää varmasti jotain elämää. Ja mihin sillon imurin laittas, hä?

Oon vähä neulonukkii, mut aikas vähän. Sain viikonloppuna tehtyä epämääräiseen riepukkeeseeni etukappaleet valmiiksi (en muista oliko toinen jo valmis, mutta nyt ne on molemmat). Nyt pyöröllä on eka hiha. Sitten toka, sitten yhdistäminen, sitten vielä viimeistely. Sitten se ois toivon mukaan pidettäväksi kelpaava takki.


Muoto ainakin alkaa näkyä. En ehkä niin tykkää tosta raitaideasta, mut mennään näillä :). Purkamaankaan en kyllä ala. Tosin vähän pelkään, että kädentiet jää liian nafteiksi. En vaan innostu ajatuksesta että purkaisin ja jatkaisin vielä. Mutta se vois olla ehkä jopa järkevää. Ei ne ny liian pienet ehkä oo, mut vois olla enempi pelivaraa.

Ja tänään tein niiiin herkkuruokaa ettei tosikaan.


Iiseintä ikinä. Jääkaapista lautaselle puolessa tunnissa. Sehän on uunipaahdettua palsternakkaa, bataattia ja punasipulia salaattipedillä, fetaa kruunaamaan koko komeuden ja mums! Palsternakat ois saanu kypsyä vähä kauemmin, tai sit sattu niin puisevia sisukseltaan ettei ne ois siitä miksikään muuttuneet. Bataatti on ihan taivaallista uunissa tehtynä. Vähä öljyä ja hunajaa, timjamia, persiljaa, ripaus mustapippuriakin ja suola korostamaan ja keräämään kombon kasaan. Jos ois kaapissa ollu jottai balsamiko-kastiketta ni se ois varmaan tossa vielä kivasti lisänä. Hmmm, punajuuretkin houkuttas kamalasti, ne vaan kestää niin ikuisuuden... Kenties viikonloppuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!