torstai 10. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen paketti! - Sny kevät 2016

Voi juku! Eka paketti saapui ja vähänkö poltteli ennen ku pääs postiin asti :D.


Kirje sai hymyilemään, ja piti kuvaa varten vähän mallailla että sain ekan virkkeen näkymään. Ja voi kuule, toi harmaa on ehkä vähän liian herkullinen! Aahahaa, yritin kaverille selostaa, että se näyttää silleen hassusti melkein kolmiulotteiselta väriltä :D. Joo ei taas mitään järkeä, mutta tiedättekös! Joku lanka joskus, minkä ostin, näytti reunalta eri sävyiseltä kuin siitä keskemmältä. Se oli vihreää se lanka, ja reunoilla se oli jotenkin tummempi sävy, ja siinä keskellä oli enemmän keltaista vivahdetta. Ja ei, kyseessä ei ollut mikään sellainen että joku säikeistä olisi ollut erivärinen, vaan se lanka kuulsi kuin jotkut metallinsävyiset asiat joskus. Ymmärtääkö kukaan? Tässä harmaassa tuntuu olevan samaa efektiä, ja se tekee siitä ihanan syvän ja eläväisen! Plus että tokihan liukuen muuttuvat sävyt elävöittää kerää muutenkin.

Kaveriksi saapui välikoko puikkoja kun olin lomakkeessani todennut, että harkitsen vakavasti saattavani tarvita sellaisia. Tiukahkolla käsialalla jopa fingering-vahvuiset langat tuntuvat jäävän joskus kumman löysäksi. Ei sillä, että tavoitteena olisi peltiä neuloa, mutta tiedän ainakin pari lankaa jolla lopputulos voisi olla vielä siistimpi snadisti pienemmillä puikoilla. Näitä kyllä kokeillaan ihan hetikohta.

Puikoille tuli myös hauskat stopparit, näitä olenkin joskus katsonut Lankamaailmassa käydessä. Lankamaailmasta puheen ollen kaveri uhmasi aikaisemmin tänään lähtevänsä käymään, kutsui mukaan mutta totesin sen olevan liian vaarallista :D. No, pakettia hakiessani puhelin vislasi viestejä ja ajattelinkin, että näinköhän lähti taas siitä surullisenkuuluisasta lapasesta. Kyllä. Näin kuulemma teki. Ei hyvää päivää :D.

Hauska ponnari sopisi hyvin asusteeksi parinkin mekon kanssa. Ei ainakaan vähiten vasta ostamani pilkkumekon, jonka taisin nyt päättää pitää. Ainakin ripustin sen henkariin. Taidan sujauttaa päälleni viikonloppuna.

Tällä viikolla on selkeesti joulu, sillä töissä eteeni lätkäistiin nippu virikeseteleitä.


Piti sitten eilen tutkailla interwebseistä, notta mihinkä kaikkialle nää kelpaa. Joo ihan tarpeeksi moneen paikkaan, taitaa tää neiti käydä jossain teatterissa - leffateatterin lisäksi - eikä ois ehkä hullumpaa visiteerata tossa nurkan takana olevalla salillakaan, mikäli siellä pystyy toteuttaan kertaluontoista asiointia. Tosin, kävin eilen tämän vuoden tokalla hölkällä, ja vaikka se ei täydellisesti rullannutkaan niin alan taas heräämään siihen että se on oikeesti aika hauskaa puuhaa. Mun mielestä on vieläkin outoa, että voin oikeasti pitää jostain noin ei-mulle-sopivasta jutusta. Tai no, miksei se sopisi, mutta siis kun aaaina ihan muksusta saakka oon katsonut kieroon kaikkea vähänkään juoksemiselta näyttävää. Ja siis ei se tavallaan sovi, koska esim. oikea polvi ei taida ihan kamalasti asiasta innostua, mutta niin kauan ku se ei mee rikki ni jatkan. Toki huomioiden ettei ylilyöntejä tulis, juurikin sen polven takia.

No niin, josko tänään vähän neulois, johan tossa meni kaks päivää etten koskenut puikkoihin ollenkaan! Kamala synti o_O.

4 kommenttia:

  1. todella ihanan paketin olet saanut.

    VastaaPoista
  2. Soma kukka tukkaan, ollappa pitkät hiukset... Laatupuikot ja varmasti myös laatulankaa. Todellakin, väri liukuu jännästi kuvassakin ja vivahtaa keltaiseen. t. jonkun toisen SNY

    VastaaPoista

Jätä viesti!