perjantai 17. kesäkuuta 2016

Long time no see!

Se on kummasti (ei niin kummasti) käynyt niin, että puikot on jääneet rauhaan muuton jälkeen. Sentään tiedän missä ne on, ei sillä, mutta ei tässä nyt ole joutanut oikein mitään ylimääräistä.

Piti käydä vähän sohvaostoksilla, ja eilen mulle soiteltiinkin jo, että käykö kuljetus lauantaina vai meneekö ens viikkoon. No käy! Oottelin sohvaa vasta kahden viikon päästä. Ripeetä toimintaa, Lanternan Asko!

Tuonne lattialla olevan patjan kohdalle se sitten menee.
Ja koska asunnossa ei ennen huomista ole ollut oikein hyvää paikkaa jossa neuloa, on neulomiset jääneet. Paitsi nyt kun tällä viikolla päätin napata lankaa ja puikot koska alkoi niin neulotuttamaan.


 Mutta koska en ole juuri vauvansukkia neulonut, oli silmukkamäärän kanssa haasteita. Nuo menee pikkuiselle varmaan seuraavat kaksi vuotta, mutta olkoon nyt sitten. Pari on puikoilla, josko tänään saisi tikuteltua terän loppuun. Nopsaanhan nuo tulis, mutta ei ole kovin pitkää pätkää kerralla saanut neulottua.


Koska kävin viime sunnuntaina piiiitkästä aikaa lenkillä, ja siitähän ei selkä taas oikein tykännyt. Lihasjumi, joka kinnaa taas jotain hermoa vissiin kun säteilee oikeaa reittä pitkin. Ei ole kyllä kovin paha tällä kertaa, mutta sen verran nyt kuitenkin että tuntuu ajoittain. Vaan oli se kyllä ihanaa käydä lenkillä. Aijai!

Ja hei! Tänään on ensimmäinen lomapäivä, JEEE! Loma on lyhyt ja intensiivinen (tai ainakin lyhyt), sillä juhannuksen jälkeen palaan taas sorvin ääreen. Ajattelin, josko ois lähtenyt ensi viikolla joku päivä käymään Tampereella. Tallinnassakin vois olla kiva, mutta sinne ei kyllä viitsis ihan yksikseen lähteä. Ois kivempaa kaverin kanssa. Noh, katsotaan! Tänään ainakin siivoan ja leivon. Sadepäivähän ei lomaa pilaa, pah! Paitsi kun kumpparit on hiuti. Vasemmasta kantapäästä hörppää vettä sisään. Kokeilin eilen...

1 kommentti:

  1. Vauvasukat ovat siinä mielessä hyvät, että ekan vuoden aikana lapsi ei juurikaan kävele -> saavat ollakin hieman isot, helpompi pukeakin!
    Ylipäätänsä, tosi nopeasti menee nuo pienemmät koot ohi, käytetyin koko meillä oli 70 cm. Ja kokeile junasukat ja marttasukat (googlaa), hyviä perus-ohjeita! Junasukat pysyvät muuten usein paremmin päällä, marttasukat katoavat helpommin.

    VastaaPoista

Jätä viesti!