lauantai 28. toukokuuta 2016

Synttäri-raitaa

Hyvä ystäväni täyttää tänään vuosia, joten pitihän sitä vähän jotain neuloa.. Notta hyvää kesää näiden villasukkien kans :D.

Koko n. 39
Langat Fabelin printtiä vai mitä se on, guacamole ja joku punanen
Puikot 2,5 mm
Menekki 69 g


 Raidoitin kahta Fabelin kirjavaa lankaa. Vaikka toinen keristä olikin pääosin vihreä, sisälsi se aika paljon keltaista ja oranssia. Paikoin molemmissa langoissa oli hyvin samanlaisia sävyjä samaan aikaan meneillään (varsinkin tokassa sukassa), ja sukat onkin melkoisen lämpimät väreiltään. Eipä toi vihreekään mikään kolkko tai kylmä väri ole, mutta ju nou.


Kerät on niin kirjavat jo yksinään, että vitsailtiin joskus viime syksynä ehkä että niistä pitäis kyllä tehdä räsymatot. No, sitä saa mitä tilaa... Kaveri tykkää siitä vihreästä kovasti, ja jos en olisi jo pakannut kaikkia lankoja säkkeihin, onkisin sieltä vielä lisukkeeksi pakettiin kerän tai kaksi tai montako niitä nyt enää onkaan jäljellä. Ei niitä kyllä montaa ole. Onkohan sittenkään edes yhtä kokonaista?


 Raidat ovat kolme kerrosta kerrallaan, enkä todellakaan alkanut pätkimään lankoja niiden välillä. Kiepauttelin aina ympäri toisiaan. Mutta ainakan siitä joku jälki jää, ja yllä yritänkin kuvata miltä kerroksen vaihtumiskohta näyttää päältä ja nurjalta. Kohta menee sisäsyrjällä, niin ei näy sillai ulospäin liikaa. Eikä sauma tunnu jalkapohjassa. Toivottavasti ei tunnu jalan sivussakaan.


Aika veikeän näköistä nurjana. Pitäisköhän tehdä jotku sukat joskus nurjana? Tai miksi sukat, menis ne lapasissakin. Tai kämmekkäissä.

Kirjoitin tämän postauksen jo viikon alkupuoliskolla, mutta ajastin päivittymään vasta nyt koska en halunnut sukkien paljastuvan etuajassa. En usko kaverini lukevan tätä blogia juurikaan (seuraa pikemminkin insta-tyyppejä kuin lukee blogeja), mutta en halunnut ottaa riskiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!