lauantai 5. syyskuuta 2015

Töktök

Juueeei. Puikoilla oleva värikimara ei ole edistynyt viikon aikana silmukan vertaa, eikä tee ees mieli koskea siihen.

Sen sijaan tekisi kauheasti mieli omistaa itse neulottu takki. Mitähän sen eteen pitäs tehä? No nii, neuloa. Oishan lankoja vaikka millaseen, mutta ei tyhjää kummempaa synny jos ei ala neulomaan.

Joku välityö nyt kaivattas. Yksi ilta yritin kämmekkäitä alkaa, vaan kerällä kivalta tuntunut lanka ei sitten oikein inspiroikaan, ja silmukoitakin tuli laitettua liikaa eli täytyy purkaa. No möh.

Ehkä nyt sitten annan tauon jatkua, josko huomenna kiinnostais taas.

Kovasti kiinnostais kylläkin hommata lisää viherkasveja. Olen systemaattisesti pyrkinyt tappamaan tuon yhden varmaan jo lähemmäs 10 vuotta mun hoivassa olleen kultaköynnöksen, koska olen jokseenkin vakuuttunut sen elämänhalun olevan lopussa. Se kellastuttaa ja kuivattaa lehtiään nykyään tiuhaan, plus sen lehdet on muuttuneet kovin piskuisiksi, ennen ne olivat liki kolme kertaa suurempia. Mullan vaihto voisi tehdä ihmeitä, mutta mä olen nyt vähän sillä kannalla että oon tarpeeksi kauan katsellut sitä. Tilalle en tiedä mielä mitä tekis mieli, mut jotain ihanan vihreetä. Kallio kierrättää -ryhmästä ostetut vehkan pistokkaat sinnittelee enemmän tai vähemmän elossa ruukussaan, mutta sekään ei nyt ihan vakuuta. Kahvipuu, tuo rakkauteni, on tänä vuonna keksinyt ettei jaksakaan pitää lehtiään ruhtinaallisen vihreinä vaan ne on jotenkin kummasti vaalenneet. Hengissä se kylläkin näyttä olevan ihan sillei kiltisti. Täytysköhän sitäkin jollain tavalla ruokkia, ei tossa mullassa ravinteita riitä oikeasti näin pitkään. Ja voi olla, että astetta isompi ruukkukin voisi olla terveellistä. Onhan tuo aika piskuinen. Plantagenin kanta-asiakassähköpostit ei tietenkään oo vaikuttaneet tähän viherkasvihimoon mitenkään. Mutta ideoin, josko hankkisin muratin valumaan tuosta vaatekaapin päältä alas, tykkäis vissiin vähän varjoisammasta paikasta (aka ei tarvitse suoraa auringonpaahdetta). Mietitään, mietitään. Ois tuo auto tän viikonlopun käytössä ko porukat on Ranskassa Susijengiä tsemppaamassa. Autolla vois käyä Tammiston Plantagenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!