lauantai 29. elokuuta 2015

Oh sweet Jebus

Pitikin eksyä Lankamaailman sivuille. Kaikki sukkalangat -20%. Juu, tällä varastolla ei parane tuijotella nyt yhtään!

Mutta pakkohan sitä oli, kun on niin heikko. Koska Trekkingistä on tullut yksi suosikeistani, oli pakko vähän kuolailla millaisia värejä nyt onkaan. Tällä hetkellä puikoilla oleva Sock 4 on myös ihan rakkautta. Todella riittoisia molemmat, ja voisin nyt uudestaan jipottaa kuinka ihanasti Trekking käyttäytyy purettaessa. Kierre säilyy uskomattoman hyvin, eikä puretusta langasta uudelleen neulottaessa pinnassa näy mitään kökköilyä, toisin kuin (toki huomattavasti paksummassa ja ehkä siksi eri tavalla käyttäytyvässä) seiskaveikassa. Sock 4 puolestaan on tuntumaltaan ihanan pehmoinen, siloinen, ja neulottaessa tiuha kierre tuo lankaan joustoa joka saa sen suorastaan lentämään puikoilla. Ja ne värit, oah!! Siis katsokaa nyt tota värikarttaa! Ja ne niin hehkuu. Paitsi ehkä toi yks marjapuuromainen punainen jota mulla on, mutta se nyt on muutenkin sellainen lempeä väri.

Ihan uusi tuttavuus olisi - siis jos sortuisin ostamaan, mitä en tietenkään tee koska mulla on raudanluja mieli enkä koskaan, siis k-o-s-k-a-a-n, sorru turhiin ostoksiin - Onionin Nettle sock, jossa on muutama herrrkullinen väri ja ainakin kuvassa lanka näyttää tosiaankin kiiltävän hieman kuten tekstissä sanotaan. Toki olen tainnut tuotakin hipeltää kaupassa käydessäni lukuisia kertoja, mutta ei ole tarttunut mukaan. Vielä. Niin ja jos joltakin meni totaalisen ohi, toi vakuuttelu raudanlujasta mielestä oli sellasta paskaa ettei tosikaan :D. Jos nyt lähtisin Ogeliin, aivan satavarmasti mukaan tarttuisi ihan liikaa kaikea. Ei siis parane mennä. Tosin täytyy pitää mielessä, että vois olla näppärää ostaa 2,25mm puikot...

Mutta! Ollaan kaverin kanssa suuntaamassa Tampereen käsityömessuille syssymmällä, notta sieltä sitten. Ei jeesus, pelottaa jo nyt...!

Ja mitä tämänhetkiseen neulomukseen tulee, se edistyy. Instan puolella olen siitä kuvaa laittanut. Mutta vielä menee varmaan viikko tai kaksi ennen kuin on pari valmiina. Olen aika ylpeä aikaansaannoksestani, pakko sanoa. Uuden oppiminen tuo aina hyvän mielen :)

Edit: Niin ja by the way, tää ei ollut nyt Lankamaailman sponssaama päivitys, vaan ihan issesseni keksin sinne eksyä ja asiasta rupatella. Pesen käteni siitä, että joku sortuu lankaostoksiin ;) :D:D. Consider yourself warned!

2 kommenttia:

  1. Nyt pistit kyllä "pahan postauksen"... Menin ja likkasin Lankamaailman sivuille... ihan syyhyttää pistää tilaus saman tien vetämään. On niin ihania lankoja ja värejä tarjolla. Lankalaihis kyllä kaatuu, jos tilauksen menemän tekemään. Mitä mä nyt teen... Hyvää alkavaa syyskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole tiukka äläkä tilaa! Ihania lankoja tulee aina vaan lisää joka tuutista, ei niitä kaikkia vois kuitenkaan itselleen haalia :). Vaikka nyt jättäisitkin ostamatta, tiedät että sieltä niitä löytyy jos tulee tarve jollekin tietylle työlle hommata jotain ihanaa.

      Poista

Jätä viesti!