maanantai 9. marraskuuta 2015

Ei jouva!

Viikonloppu meni niin että humahti! Ja sitä edeltänyt viikko oli niin hektinen ja raskas, ettei paljo neulottu. Siis ollenkaan. Tai taisin mä joku ilta ottaa yhden keskiharmaan Siljan puikoille. Keksin haluavani jonkun paidanreuhkan. Tiedostoissa on semmonen kimono-tyylinen hihasta hihaan neulottu kummallisuus. Yhtenä palana kaikki. Paitsi että sitten mä keksin keikauttaa sen kumoon, koska oikeesti kukaan ei jaksa neuloa jotain viittämiljoonaa silmukkaa per rivi. Että jos kuitenkin alareunasta ylöspäin, sit jonnimmoinen vene-pääntie snadisti lepakkomaisilla hihoilla, jotka levennän loivasti lisäämällä silmukoita. Takapuoli kaventuu samassa suhteessa.

Ainakin teoriassa.

Ja kuulkaa! En ole suinkaan ensimmäinen enkä ainoa, joka jipottaa tulevia messuja. Voi juku, aamulla bussilla Tampereelle, hela dagen tullaan hulluiksi, illasta junalla kotia. Ja täytyyhän matkaan saada neulottavaa. Suunnitteilla napata puikoille Tiina Kuun Kahlittu, ja langaksi uhmaan harmaansävyistä Trekkingiä jonka ostin Lankamaailmasta silloin taannoin kun käytiin vähän neulomassa. Jaa, katotaan kui itketään liian pientä sukkaa, kun ohje on Nallelle ja mulla on kohtuullisen tiukka käsiala. Mutta jotenkin ne Terhenit oli vaan liian isot, vaikka tuttu puikkokoko ja tuttu silmukkamäärä, eikä tää tietenkään ole samanlainen malli. Reikäiset pitsit voi olla jokseenkin tilavia :D. Mutta äiteellä on mun kanoottiani hieman sirommat koivet, joten elättelen toiveita näiden mahtuvan hänelle ilman silmukoiden lisäilyä (koska malliin on vähän hankala lisätäkään, vaikka se kyllä onnistuisi, ainakin joltain vähän taitavammalta :D).

Messut tulee kyllä olemaan pieni kuolema. Ainakin rahallisesti. Yyh, sattuu jo nyt ajatella kuinka paljon tulee tuhlattua! Mutta hitsi vie, pakkohan sinne on mennä ko hommat järjesty niin näppärästi!

Mä en ole jouluintoilija, mutta mielessä kävi kuiha kiire sitä vielä tulee. Viikot sujahtelee sellasta valonnopeutta ohi ettei huomaakaan kuinka vähän tulee neulottua! Ja vielä on tarkotus ainakii kolmet sukat neuloa lahjaksi. Oivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!