lauantai 21. marraskuuta 2015

Pyttipannu


Nuo kerin tänään. 271g erinäisiä keränloppuja. Lana Grossaa, Regiaa, Trekkingiä, Strømpegarnia, Austermann Steppiä...

Tavoitteena on kokeilla, josko sais tehtyä jämälankavillasukkajoulukalenteri-sukat. Jösses mikä sanahirviö! Löysin onneksi piilossa olleet 2,5mm puikot. Nyt niitä on yhteensä viisi eri paria... :D. Messuilta ostin ne cubiksit, vaan en tähän projektiin niitä ota kun en tiedä niiden vaikutuksesta käsialaan. Puisia on kahdet, metallisia kahdet. Metalliset taidan nyt näihin ottaa kun puisilla on jo proggista meneillään. Vaan en kyllä tiä ehinkö/jaksanko neuloa näitä kui ahkerasti :/. Toisaalta, eipä ole pitkät pätkät, ainakaan alkuun! Mutta se, et jääkö joku päivä välistä - se on aika todennäköstä.


Tuosa ois kaikki jämälangat samassa vahvuudessa. Yksi Ciao Trunte on mukana, ja se nyt ei kyllä ole ihan paras sukkalangaksi (100% merino superwash). Tuo yksi valkoinen on mysteeri, siitä en tiä mitä se on. Tai onko se aaaivan samaa vahvuutta. Mut ei se mun mielestä kyllä juurikaan eroa, eli menkööt. Tuota yhtä yrjölankaa en kyllä halua käyttää, eli se on ehkä pakko karsia pois. Saavat luvan riittää, en haluaisi näitä varten alottaa mitään uutta kerää. Määrällisesti kyllä riittää, tossa on melkein puoli kiloa lankaa. Mutta noin niinkus värivalikoiman puolesta. Nuo kaksi kirjavaa kerää on sirkussukista ylijääneet nyssäkät, keskenään siis samaa. Kolmet heritagen jämätkin, ja sukkapuffat.

Kaivoin myös joulupallot ja valosarjan esiin, kun kävin jämälankapurnukan läpi. Epäsopivat jämät sujautin pieneen pussiin, nuo tarjottimen kerät pääsivät muovirasiaan. Ei kyllä oo nyt yhtään jouluinen fiilis, eikä tuo yksi purnukka sitä kamalasti luo. Mutta onpahan siinä nyt :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!