sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Suomen Kädentaidot 2016 - voi juku!

Huh ja hui, siitä onkin aikaa taas kun olen viimeksi blogiin asti mitään saanut. Ja nyt messukrapulassa voikin sitten päivittää ihan urakalla :)


Messuvieraita tervehti jo monta kertaa Instagramissa feediin tulleet mollat.


Puolet ajasta en tajunnut edes katsoa kenen kojulla olin, ihastelin vain niitä kaikkia upeita tuotteita! Tämä korumestari oli tuttu jo viime messuilta, mutta enhän mä nyt vaan voinut pistää muistiin minkä niminen taho se oli...Lankakauppa Titityyn alttari.
Siis oikeasti. Tulihan sieltä ostettuakin, mutta näitä upean värisiä ja ihanan tuntuisia lankakekoja olisi voinut ihastella tuntitolkulla!


Omaan ostoskassiin päätyi nämä ihanuudet. Yllättävän maltillisesti! Tai no, mene ja tiedä, mutta verrattuna viime vuoden hamstraukseen tää oli oikeasti melko rauhallinen lopputulos. Tottahan näihinkin taas pätäkkää upposi, mutta ei ole morkkista :D.

Listalla Tikkerperin heijastimet, maatuska on niin mun, mutta toi toinen taitaa päätyä yhteen joulupakettiin. Adjika lähti nyt testiin maustekojulta, Ruoveden Herkku Oy:n herkut on tuttuja jo pitkältä aikaa. Yksi ehdoton lempparini on piri piri, ja kuivatut yrtit rokkaa myös kovasti. Hyviä sekoituksia, suosittelen kokeilemaan! 

Ensimmäinen tunti ellei melkein kaksi meni ostamatta mitään, ohhoh! Kun oltiin spotattu mitä kenelläkin oli, tehtiin sotasuunnitelma ja iskettiin se käyntiin. A-hallin Titityy taisi olla ensimmäinen uhri - tai minä sen, en tiedä kummin päin. Hyppysissä pyöri Hedgehogin dk:ta, jos olisin yhdistänyt viime vuonna ostetun Madelinetoshin kanssa, mutta sitten päädyin samaisen merkin kauniiseen harmaaseen. Hedgehogia kuitenkin oli saatava (kuolannut sitä sen verran kauan), ja tuo upeita keltaisia ja muuta ihanaa sisältävä fingering valikoitui lähtemään mukaan. C-hallin Lentävä Lapanen tarjosi ihania Handuja, voi että! Ja nyt vasta äkkäsin, etten sitten ostanutkaan Snurresta mitään, kuolasin vain. Taisin tosiaan todeta, että pääsen sinne poikkeamaan vaikka joka työmatkalla, joten kohdistin ostokseni sitten sellaisiin tahoihin, jonne ei noin vaan pääsekään piipahtamaan. Taito Pirkanmaan hyllyistä pisti silmään tuo upea sininen, ja lopulta sekin oli pakko kotiuttaa. Nyt sit vaan pitäs jaksaa keriä nämä! Mutta ehkä ei tänään...

Niin paljon jäi ostamatta, koska loppukuussa olisi kiva syödäkin jotain. Ihastelin ihan urakalla yksiä koruja, lusikan pesään maalattu upeilla väreillä hauskoja aiheita, sellaisen olisin kovasti halunnut... Mutta sen verran voisi ensi vuoteen oppia, että oikeasti tsekkaisi asettelut ja pisteet jo etukäteen, jäi nimittäin useampi kokonaan huomaamatta :O. Vaikka kuinka yritettiin mennä systemaattisesti kaikki läpi, silti sormien välistä livahti mm. Kerä (vaikka mentiin helvetti ihan siitä ohi, miten tää on mahdollista?!), ja olisi kyllä ollut kiva käydä Vihreän vyyhdin kojullakin. Ja mitähän muuta, hyihyi meitä. 

Loppuviimein tuli napsittua kuvia hyvin vähän, keskityin enemmän kiertämään ja ihastelemaan. Oli taas niin jumpesti väkeä ja tarjontaa, että melkein sanattomaksi vetää. Kuulinpa myös, että nämä Tampereen kädentaitomessut olisi Euroopan suurimmat. Voitteko uskoa! Ja siellä ihmisvilinässä näkyi muutama blogimaailmasta ja/tai instagramista tuttu kasvo, melkein photobombattiin Lentävän Lapasen - vai oliko se Puffalan?? -  kojulla Hupsistarallaan Terhiä kun häsellettiin siinä glitterit silmissä kimmeltäen :D. Ja pitihän sitä sitten jollekin videonpätkällekin osallistua, kaverin kaveri kun on siellä töissä ja tottahan otti meidät uhreikseen :D. Onneksi mä en varmaan tule ikinä näkemään sitä, tää nolostus on tosi paha jo ilmankin näkemistä :'D.

Ensi vuosi on lukittuna kalenteriin, nähdään siellä!


Messuilta lähdettiin drinksujen kautta syömään. Izakaya Nomu tarjosi monenlaista ruokaa, suosittelen ottamaan pari kolme settiä niin lähtee nälkä (se oli kyllä melkoinen, jollain vähän maltillisemmalla riittää kaksi). Sushia, omnom! Kanavartaita ja kavereilta nyysittyjä perunoita, avot! Kaverit otti vegeburgerit, äännähdyksistä ja ilmeistä päätellen oli aivan naurettavan hyvää.

Voin sanoa, että olihan päivä. Junamatka kotiin oli tosin vähän iisimpi kuin viime vuonna :D, meinasi tosin nukuttaakin melkoisesti. Siitähän oli sitten hyvä jatkaa viineille kantikseen, nyt on tukka kipeä...

3 kommenttia:

 1. Ihania juttuja sulla ja huh miten maltilla! Mulla lähti taas aivan lapasesta... Multa löytyy jo ennestään toi samanvärinen siilivyyhti, se on upea. Me todettiin tällä kertaa perjantai todella toimivaksi päiväksi, vähemmän ihmisiä ja kaikki tuotteet vielä myynnissä (viimeksi oli osa ehtinyt jo lauantaina loppua). Ensi vuotta varten pitää laittaa ravintolavinkki korvan taakse, tänä vuonna käytiin New Yorkissa ja sekin oli oikein hyvä. Viime vuoden junamatkan muistelun kohdalla nauroin ihan ääneen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmettelin itsekin miten onnistuin pysymään rauhallisena enkä tuhlannut koko tiliä! Toisaalta täällä kotona on niin kilotolkulla lankaa että sen ajatteleminen saa pienen paniikin päälle... Perjantai olisi varmasti kiva päivä käydä kun on vähän vähemmän porukkaakin, mutta koska työt niin ei oikein pääse. Lauantain massaan sitten, ei siinä muukaan auta :). Mä voisin kyllä mielelläni lähteä Tampereelle noin muutenkon jonkun päiväretken tekemään - ja sitten kokeilemaan joku toinen lukuisista houkuttelevista ravintoloista! Ja se viime vuoden paluumatka oli kyllä vallan hauska :D

   Poista
  2. Me otettiin molemmat varta vasten perjantai vapaaksi ;) Suosittelen oikeasti harkitsemaan jos vain suinkin mitenkään onnestuu. Tampere on kyllä kiva kaupunki, varsinkin kesällä on ihana istua jokirannan puistossa :)

   Poista

Jätä viesti!