lauantai 28. tammikuuta 2017

Kiukku

Oon tässä nyt jo pari viikonloppua yrittänyt päivittää blogia, mutta koska a) mun netti on vittupää ja b) bloggerin kuvienlisäystyökalu on joku satavuotias tai muuten vaan ihan saatanan raskas, en saa lisättyä mitään kuvia. Tai saan, jos jaksan odottaa kolme tuntia että ne latautuu.

Että ois mulla jotain muka sanottavaakin, mut pitäkää tunkkinne! Tai ette te, vaan blogger ja kakkanaama-netti.

2 kommenttia:

 1. Höh! Minkä kokosena lisäät kuvat? Pienennäthän kuvat ennen lisäystä, eli ei mitään suoraan kamerasta versioita, jotka on jo halvoillakin kameroilla törkeen isoja tiedostoja? Mä oon huomannut myös, että jos vaihtaa selainta, saattaa ongelma hetkellisesti helpottua (eli saatan joskus joutua tekemään jotain blogger-juttuja vaikka ie:llä, vaikka muuten käytän Chromee). Toivottavasti saat ongelmat ratkottua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimella otan, mutta onhan ne ajoittain aika suuria tiedostoja. Mutta pääongelma on ihan vaan nettiyhteys, joka ei kertakaikkiaan jaksa. Tai ei ole muuton jälkeen jaksanut, koska onhan täällä hieman vähemmän täyteen ahdetussa Alppilassa nyt ihan luonnostaan heikommat yhteydet kuin ruuhkaisessa Kurvissa.... Not. Laiteongelma, ei niinkään kuvan koko.

   IE:tä mulla ei koneella olekaan, mennään siis firefoxilla ja chromella :)

   Poista

Jätä viesti!