maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet neuleet

No niin, vanha vuosi on taputeltu ja uusi korkattu. Joku epämääräinen koonti vois olla paikallaan, mutta saas nyt nähdä jaksanko jäsennellä kovinkaan järkevästi mitään :).

Viimeisin valmistunut työ viime vuodelta näkyi edellisessä postauksessa vain puikoilla.

Lanka: Sock4, puikot: 2,5mm, menekki: 60g
Pitsimalli on lainattu Kardemumman talon Elinan pitsiunelmat-mallista, muutoinhan sukat eivät noudata kyseistä ohjetta. Nämä ovat menossa opiskelukaverille, kahdet muutkin on tilattu joista toiset puikoilla. Niistä lisää kunhan valmistuvat.

Mikäli olen muistanut kirjata kaikki työt, niitä valmistui tänä vuonna 22 kpl. Ei loppuviimein kovinkaan mahtipontinen lukema, mutta olen ihan tyytyväinen. Näistä 15 paria sukkia, kaksi pipoa, kaksi vauvan takkia, yksi aikuisen kokoinen takki, yhdet kämmekkäät ja yhdet vaavin pöksyt. Lankaa kului näihin hieman vajaat 2kg. Uutta tuli reilut 2,5kg tilalle, mikäli olen muistanut kirjata kaikki ostokset ja saadut mukaan. Että potuiksihan toi suunnitelma meni, neulo enemmän kuin ostat uutta...

Josko tänä vuonna onnistuis paremmin?

Ja josko tänä vuonna kokeilis taas jotain uutta. Päättynyt vuosi ei muistaakseni ollut mitenkään mahtipontinen silläkään osa-alueella, että olisin opetellut uusia tekniikoita tai muuta, mutta jos nyt jotain kehitystä niin se purkamisen suuri peikko on aina vaan pienempi ja pienempi. Että voi vaikka monen monta kerrosta mennä alaspäin muutaman silmukan verran/takia, ja fiksata vaikka palmikon käännön kerrosta korkeammalle tai toiseen suuntaan jos se on lipsahtanut väärään kohtaan. Tai sitten mennä 20 kerrosta yhden silmukan takia takaisinpäin ja tehdä siitä nurja oikean sijaan, kun se muka pisti silmään :D.

Toivotan kaikille kanssa-neulootikoille oikein hyvää ja antoisaa uutta vuotta, nautiskelkaa käsitöistä ja hullaantukaan langoista!

1 kommentti:

Jätä viesti!