torstai 23. helmikuuta 2017

Ihanat Toukokuut

Varaslähtö kevääseen! Ensin sillä edellisen postauksen keväänvihreällä huivilla - jonka muuten laitan lahjavarastoon, en mä pysty käyttämään sitä :( - ja nyt jo ihan vaan hetken verran Ravelryn listalla roikkuneilla Oi ihana toukokuu -sukilla.

Lanka: ONline Supersocke 100. Puikot: 2,25mm. Menekki: 85g.
Kyseessä jälleen Tiina Kuun ihana malli, joka löytyy täältä. Tykästyin malliin jo varmaan kohta kaksi vuotta sitten, mutta ei vaan päätynyt puikoille vaikka välillä oli vaikeuksia keksiä neulottavaa.


Nämä pärähti puikoille lauantai-iltana, ja tässä aamulla tikuttelin loppuun. Sunnuntaina neuloin liki kokonaan ekan sukan, kärjestä jäi vähän uupumaan ja sitten piti vielä vähän purkaa kun meinas jäähä liian lyhkäseks. Sitten menin töihin ja tahti hidastui - hyvä niin! Meinas mennä jo selkä jumiin kun unohtui perseelleen... No, nyt jumitetaan vähän lisää kun ollaan saikulla. Huono omatunto, ei nyt tällasesta kuulu saikulle mennä, mutta sitten taas toisaalta töissä on tosi tukala ja huono olla. Siis ihan tavan lenssua tai jottai, paitsi että kun tuntuu ettei se ala kunnolla sitten kuitenkaan. Päätä jomottaa, välillä nokka vuotaa tai on tukossa, lämpö yrittää vähän nousta aina kun jotain pikkasen tekee. Mutta kun sen kyllä tietää että miltä tuntuu kun on kunnolla kipeä, ja siihen verrattuna tää on jo noloa. Menkööt nyt kuitenkin...

Mitäs sitte? Jotain pitäs nyt puikoille saaha ku jaksaa innostaa, mutta taas on tällä hetkellä ideat loppu. Kävin viikonloppuna vähän lankavarastojakin läpi ja kaikkea ihanaa siellä kyllä olisi. Ihania värejä ja ihania tuntuja, kuten Malabrigon ohut ja upea merinolanka tai esim. Hedgehogin ihana fingering (nää nyt oli brassailua). Mut niidenkin kohdalla on taas se iänikuinen ongelma että ei niitä nyt mihin tahansa voi käyttää - tuhlata! Ehkä kypsyttelen. Ja ehkä ihan vähän himottais joku neuletakki, mutta jostain syystä mulla ei riitä pokka. Ja nyt melkein harmittelen että oon mennyt ostamaan vyyhtitolkulla esim. Puffalan lankaa kahdessa eri värissä, kun yhtään en nyt haluis yrittää keksiä mihinkä järjestykseen ne laittais! Haluan yksivärisen... Eikä yhtäkään lankaa ole tarpeeksi! 

Niin ensimmäisen maailman ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!