torstai 16. helmikuuta 2017

Kevättä kaulalla

Viime keväänä osallistuin SNY-kierrokselle, ja taikapallona sain pariltani kerällisen Jawoll Magicia, joka hehkui niin upeissa vihreän sävyissä, että siitä piti saada jotain, jonka voi pitää esillä ja näkyvillä.


Huiviksihan se sitten päätyi! Lainasin jälleen Kaipuun perusideaa - joka on varmaan vaikka ja missä, sadoissa ohjeissa käytössä, mutta itse nyt satuin neulomaan sen ensimmäisen kerran Kaipuu-ohjeen mukaan. Reunaan halusin jotain pitsiä, ilmavuutta, näyttävyyttä. Selasin jo hetki sitten Puikkomaisterin Sukkakirjaa kun haaveilin kirjoneuleesta, ja siellä sitten tuli vastaan malli Julia. Kaunis lehtevä pitsi, pitihän se johonkin testata!


Huivin muoto oli vähintäänkin huolestuttava, kun sain sen pääteltyä. Reuna jonka piti olla suora oli ennemminkin kaareva kuten alareunan olisi pitänyt olla... joka olikin sitten enemmän suora. Nooh, enpä nyt hirveämmin huolestunut, olihan pingotus tehnyt hyvää Kaipuullenikin. Ei muuta ko kastelemaan ja rääkkäämään! Pingottaessa meinasi mennä hermo, eihän sitä nyt vaan meinannut saada symmetrisesti muotoonsa. Tarpeeksi hyvä mulle kuitenkin!

Lanka: Jawoll Magic. Puikot: 2,5mm pyöröt. Menekki: 92g.
Notta nyt on sit upee huivi jossa on upee pitsi ja upeet värit! Voi kun se vielä olis yhtä pehmeetä kuin Madelinetoshit oli, mutta ei... Pitäiskö paketoida suoraan jollekin lahjaksi kun ei mun hipiäni tuu sietämään tätä :/. Tai jospa kuitenkin yrittäisin...!

Taustana upea vastaostettu mekko. Siinä on taskut!

Loppuun eläinaiheinen kevennys kuin maikkarin uutisissa konsanaan! Joku on ripustanut tonne "takapihan" puolelle linnuille ruokailuhärdellin. Tämä kaveri sitten loikkasi ja punnersi itsensä kyytiin, eikä ollut moksiskaan kun tulin 1,5 metrin päähän ottamaan kuvaa. Takajalat hassun näköisesti puutikun molemmin puolin, monorail-meininkiä :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!