perjantai 14. elokuuta 2015

Aurinkoiset Terhenit

Valmiiksi tulivat eilen illalla.


Kiva malli. Helppo mallikerta, jää äkkiä mieleen. Tykkään tuosta viistosta kuvion alkamisesta (vai loppumisesta, miten sen nyt katsoo?) kärjessä. Ohje oli hyvin kirjoitettu. Ja se magic cast on rokkaa. Voi juku. Ohjeesta poikkesin kantapäässä siinä mielessä, että tein nuo kiilakavennukset/-levennykset joka kerroksella, koska en ekaa sukkaa tehdessä jaksanut purkaakaan kun sukalle uhkasi tulla liikaa mittaa. Just passelit kun teki joka kerroksella. Muuta tuskin kamalasti säveltelin.


Ohje: Terhen by Tiina Väätäinen
Lanka: Schoeller+Stahl Fortissima Color
Puikot: 2,5mm bambu
Langanmenekki: 80g, jäi 20g. 

Turkasen riittosa lanka taas jälleen. Noiden varressa on kuitennii mittaa ihan kivasti. Oikein mukava neulottava, vallan hyvä peruslanka. Saa nähdä kuinka kestää kulutusta, mutta vähän semmonen tuntuma tuli että ei tää nyt ihan vähästä pilalle mene. Ja ihan vahingossa kohdistui värinvaihdoksetkin lähes identtisiksi. En tosiaankaan yrittänyt kohdistaa niitä, hullujen hommaa.

Jaaa viikolla leivoin mustikkapiirakkaa. Koska ihana kantikseni baarimaija lahjoi mua mustikoilla. Täytyihän sitä kiitokseksi vähän piirakkaa tehdä. Ja simppeli, paras ohje on varmaan miljoonilla ihmisillä milloin milläkin nimellä, meillä se on Mummin maukas puolukkapiirakka, johon luonnollisesti voit ympätä haluamiasi marjoja.


Ja tuolla nuiden keltasten talojen välissä sijaitsee mun harkkapaikka! Käytiin perjantain kunniaksi satamapoukamat vastarannalla sijaitsevassa nepalilaisravintolassa lounaalla. Hyvät koftat oli :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!