maanantai 3. elokuuta 2015

Liebster Award

Sain blogihistoriani tokan haasteen, kiitokset Open langat -blogin Jaanalle!

Ja lyhykäisesti haasteen idea, suoraan uniikisti copy pastella napattuna :D

Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.

Säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
 
Olen pitänyt toisenlaista blogia jo pitkään, mutta sitä en tähän linkkaa. Aihepiiri tyystin toisenlainen, enkä sitä omalla naamalla kirjoita - anonyymisti toisin sanoen. Tästä voinee jotain päätellä. Kaiketi kirjoittaminen on ollut mulle sellainen itseilmaisun ja ajatusten jäsentelyn muoto pidempään, ja se sopivin. Ja toki tykkään lukea blogeja, niistä saa hienoja ideoita ja näkee vilauksia muiden elämästä ja mielenkiinnon kohteista ja muusta mielenkiintoisesta. Oma lätisemisen tarve on kohtuullisen voimakas, joten blogin pitäminen helpottaa sitäkin :D. Ja toki on kiva saada omia tekeleitä ja ajatuksia niistä talteen, ja kenties tuotua jollekin jotain pientä silmän iloakin ja kenties uusia ideoita, vaikka en niin ihmeellisiä juttuja tehtailekaan :).
 
2. Mitä blogia aloit lukea ensimmäisenä?
 
Näin niinkus käsitöiden piiristä ensimmäinen tai ehkä kaksikin ensimmäistä ovat Neulova Narttu sekä Tanssivat Puikot. Niin ihania töitä ja taidokasta osaamista, että ihan hengästyttää.
 
3. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?
 
Tää on aina vähän hankala kysymys, en oikein osaa vastata siihen. Pidän aikalailla kaikista, sillä kaikissa on omat ihanat puolensa - kuin myös ne huonommat. Ehkä vähiten välitän talvesta, vaikka omat synttärit onkin tammikuussa. Talvi kun vaan niin usein tuppaa olemaan harmaa, märkä ja kolea ainakin täällä Helsingissä, eri asia olisi jos ois lunta ja muutenkin sopivat kelit. En niin välitä kylmästä, mutta mikäs pienessä pakkasessa ollessa jos noin muuten on puitteet kohillaan :).
 
4. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet ja miksi?
 
Toinen vaikea. Mä en juuri seuraa "julkisuuden henkilöitä" (mitä niillä yleensä ottaen tarkoitetaan, en aina ihan tiedä), mutta kyllä mä enemmän arvostan sellaisten henkilöiden kommentteja ja tekoja, jotka ovat fiksuja, empaattisia, kantaa ottavia ja kykeneviä perustelemaan kantansa. Mitään huuhaa-eksä-tiedä-kuka-mä-oon tyyppejä en voi sanoa ihailevani mitenkään kummemmin. Meriitit kullakin, toki, en tarkoita etteivätkö he olisi ihan yhtä arvostettavia ihmisiä kuin kaikki muutkin. Ainakin suurimmaksi osin :D
 
5. Miten lataat akkujasi?
 
Neulomalla, ystävien kanssa oleilemalla, lenkkeilemällä, torkkumalla :)
 
6. Mille hauskalle jutulle nauroit viimeksi?
 
Ei varmaan ihan viimeisin, mutta ainakin viime viikolla nauraa räkätin melkein kippurassa kun eräs vanha opiskelukaveri kertoi jotain tarinaa niin hulvattomalla tavalla.
 
7. Mikä on lempivärisi ja onko se aina pysynyt samana?
 
Aaaah, rakastan kaikenlaisia värejä!! Pitkään sydäntä lähellä olivat erityisesti vihreät sävyt, mutta nykyään sytyn yhtälailla kaikenlaisista punaisista, keltaisista, harmaista! Sininen ei ole koskaan sykähdyttänyt mitenkään erityisesti, mutta löytyy niistäkin aivan upeita sävyjä!
 
8. Mitä elokuvaa olet suositellut ystävillesi?
 
Varmaan montaakin. Amelie oli teininä todella ihana. Ja sit vaikkapa pikkasen hömppä Hot Fuzz on aika loistava, brittikomiikka toimii mulle ja varsinkin ko. elokuvassa Simon Peggin ja Nick Frostin hullu yhteispeli. Lukuisia muitakin suositeltavan arvoisia on, mutta enhän mä tietenkään keksi mitään just nyt :D.
 
9. Onko sinulla jotain kirjaa, minkä luet aina aika ajoin uudestaan?
 
Eipä oikeastaan. Olen pitkään nautiskellut Terry Pratchettin uskomattomasta huumorista ja kielellisistä leikeistä, mutta en nyt muista olenko jotain sen kirjaa lukenut lukuisia kertoja. Nykyään luen kovin vähän.
 
10. Onko sinulla lemmikkieläimiä?
 
Ei ole. Porukoilla oli kissa pitkään mutta sekin rakas pikku paskiainen lähti mouruamaan taivaalliseen kuoroon vuodenvaihteessa. En kaipaa lemmikkiä.
 
11. Oletko aikaisemmin ollut mukana tämänkaltaisessa kysymyshaasteessa?
 
Sain haasteen tuossa alkuvuodesta, ja se oli kyllä hyvin samanlainen kuin tämä. Näihin on hauska vastata ja pyrinkin aina vastaamaan tällaisiin, mutta en tykkää haastaa ketään, se tuntuu kömpelöltä. 

Ja näihin sanoihin voisin todeta, että olen tylsä ja jätän leikin kesken. Oli työn ja tuskan takana viimeksikään keksiä kysymyksiä haastetuille, ja nyt on aivotkin jo niin puuroa että hyvä kun tiedän oman nimeni! Voisinkin todeta, että ensimmäinen päivä työharjoittelussa imi mehut aika tehokkaasti, eiköhän uni tule tänään vallan helposti!

1 kommentti:

  1. Moikka! Sinua odottaa haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa! :)

    http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi/2015/08/o4o-liebster-award.html

    VastaaPoista

Jätä viesti!