perjantai 12. helmikuuta 2016

Pari juttuu!

Nimittäin.

Ilmoittauduin kevään SNY-kierrokselle mukaan! Jahkailin ja pahkailin, ja lopulta päätin että on se ny vaan kokeiltava. Toivotaan, että pysyn salaisuutena ja että keksin kivoja paketteja! Enemmän mua jännittää se kuin sitten se, millaisia paketteja itse saan :D. Hölmöä. No, kyl mua jänskättää omatkin paketit, mutta tavoitteena on saada hyvää mieltä ja kenties vähän yllätettyäkin salaisen ystävyyteni kohdetta.

Toinen juttu on se, että keltaisissa looppisukissa on nyt kantapäät. Mikä siinä on, ettei varpaista alkaen osaa kyllä ikinä tähdätä sukkaa oikean kokoiseksi? Nytkin meinaa olla aika naftia settiä... Mutta nyt sit tikutellaan vartta aina niin pitkään kunnes loppuu lanka kesken. Katsotaan kuinka pitkät varret tulee tän kokoiseen koipeen ja muheviin pohkeisiin!

Kolmas on aiheuttanut mussa lievää levottomuutta keskiviikosta saakka. Meillä oli töissä jo ennen joulua puhetta, että asetettas tavotteita tilinpäätös-hommien suhteen, ja palkinnoksi lähdettäs johonkin reissuun. Alkuun en innostunut asiasta kyllä yhtään, enhän mä nyt voi lähteä työkavereiden kans viikoks jonnekkin Kroatiaan vai mistä hitosta ne alkuun puhui, enhän mä tunne niitä oikeesti. Ja koska olen oudolla tapaa sosiaalisesti vammainen, en tunne yhtään omaksi jutukseni sitä, että olisin puolituttujen työkavereiden kanssa 24/7 jossain, josta ei oikeasti pääse edes pois. Mutta kun vähän makustelin ajatusta, ja suunnitelmakin tarkentui... Aloin kääntää kelkkaani. Ja se tais kääntyä viimeistään tossa pari viikkoa sitten kun oli taas puhetta, ja Kroatia/vastaava tuppukylä oli vaihtunut Etelä-Ranskaksi tai Barcelonaksi - no hei kamoon! Ja nyt keskiviikkona esittelyyn tuli a-i-v-a-n sikamakee VILLA Cannesin vierestä, jossa oltas viikko ja puuhattas jotain työpajoja, suunniteltais yhdessä parempaa Emua ja siinä sivussa tehtäs ehkä jopa vähän oikeita töitä - ja juotais hyvää viiniä ja syötäis hyvää ruokaa ja käytäis päiväreissulla tyyliin Cannesissa tai vaikka Monacossa, hitto soikoon! Ja firma maksaisi majoituksen ja mahdollisesti vielä pientä ekstraakin - mikäli tavoitteet saavutetaan. Ja nehän saavutetaan, uskokaa pois. AAAAAA.

Ei mulla muuta. Pizza uunissa, viikonloppu alkaa, illalla viintä kaverin loman kunniaksi. Aijai.

6 kommenttia:

 1. Vautsi! Reissusuunnitelmat kuulostaa hyvältä!
  terveisin, Salainen neuleystäväsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Ensimmäinen kontakti! :D
   Joo, olen vähän pähkinöinä reissusta. Se on toukokuussa (eli olen sitten viikon pois, mutta en oikein usko että mikään paketin saapuminen tai muu osuisi niin siihen kohtaan, että siitä olisi mitään ongelmia, näin heti SNY-juttuja pohtien), eli hyvässä lykyssä eteläisessä Ranskassa saattaa jopa olla lämmintä! Eiköhän siitä retkestä tule kuvallista tarinaa instagramiin ja todennäköisesti myös blogiin :).

   Poista
 2. Ja ensimmäinen moka! Paljastin heti itseni. :/ Mut ei huolta, saat uuden ja entistä ehomman sny:n pariksi. Ja jotain hyvää ; löytyihän tämän kautta uusi blogi seurattavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei aina voi voittaa! Enkä mä vielä tohon yllä olevaan kommentoidessa huomannut, että siitä sun ekasta kommentista tuli mulle sähköpostiin ilmoitus. Mutta hei, turha tästä on harmistua kenenkään, tässä vaiheessa tilanne saatiin vielä ihan passelisti pelastettua, ja saat olla salainen jollekin! Ja kuulin, että voin odottaa korttia postissa - haluan kiittää siitä nyt kun en voi blogiinkaan sitä päivittää! Postikortit rokkaa, niitä on aina kiva saada!

   Poista
 3. Ja uusi SNY:si ilmoittautuu, olen nyt triplatsekannut etten ole kirjautunut mihinkään, toivottavasti olen onnistunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D loistojuttu, kaikki kohdillaan hei! Let the games begin! Vaikkei tää peliä tai kilpailua olekaan ^^. Oisin saattanut yhtä hyvin syyllistyä samaan itsekin, sillä en normaalisti oikeastaan koskaan kirjaudu ulos bloggerista kun kerta omalla koneella olen eikä tätä kukaan muu käytä. Mutta kuten tuossa jo aiemmin totesin, eihän tässä mitään hätää ole kun vasta näin alkumetreillä ollaan :)

   Poista

Jätä viesti!