maanantai 1. helmikuuta 2016

Viittä vaille

Sain juuri viimeisen osan kauluksesta neulottua ja piilotettua loput langanpäät. Vielä kun malttais uitella ja kuivatella uomiinsa, voisi sitten kiinnittää taskut ja napit.


Pahoitteluni likaisesta peilistä. Pitäs vissiin joskus sekin pestä...
Olen aika tyytyväinen, millaiseksi onnistuin lähes vahingossa tuon reunuksen neulomaan. Kolmessa osassa. Ensin pitkät sivut aina olkasauman reunasta alkaen alareunaan saakka. Kavennusta pääntien reunassa, lisäystä kohdassa jossa etukappaleet yhdistyvät nappien avulla. Niskasta poimin ensin takakappaleen reunoista ja kerroksen lopussa yhden etukappaleen reunan sivusta. Muutamat kerrokset vain yhden silmukan lisäten kerroksen päättyessä, sen jälkeen loivensin vauhdilla ja neuloin kolme silmukkaa kerralla ennen kääntymistä.

Missähän tuon uittelisi, että saisi pehmeämmäksi? Kutittaa aika pirusti, jää mokoma käyttämättä tätä vauhtia. Olisikohan kutittanutniin pahasti, jos olisi kauttaaltaan tuota Pirtin kehräämön villaa.. Luultavasti jonkin verran, mutta se tuntuu jotenkin pehmoisemmalta. Vinkkejä uittoon?
Ja sitten muihin aiheisiin! Taisinpa valmistua viime perjantaina. Talous- ja toimistopalveluiden maisteriksi merkonomiksi - haha, mikähän Freudilainen lipsahdus toikin oli :D. Fancy. Eli eipä juuri, mutta tulipahan tutkinto lusittua! Yllättäen olin eläväisesti töissä enkä siis osallistunut juhliin koululla (eikä harmita, en edelleenkään osaa arvostaa sitä koulua). Iltapäivän yhteisellä tauolla kaikki kokoontuu keittiöön jossa poksahtaa kuohuvapullot auki. Meitä kun oli kaksi samalta luokalta tuolla harjoittelussa, ja luonnollisesti molemmat valmistuttiin nyt :D. Myös yksi tyttö on lähdössä vaihtoon, joten siinä oli monta kärpästä samalla läimäytyksellä. Shampanjaa, kakkua ja kukkakimput. On mulla vaan aika mahti työpaikka!Illalla mentiin opiskeluporukalla syömään. Eerikinkadulla sijaitseva Pueblo tarjoili maittavia tacoja ja oikein maukasta margaritaa. Viinikin oli hyvää, eli aikalailla hyvä kombo. Mitä nyt aika meluisaa, suosittu paikka. Suosittelen silti, nää neljä lättyä ja hinta piirun vajaa 15 €. Ja trust me, kyllä tosta täyteen tulee. Hyvä ilta!

4 kommenttia:

 1. Upea neuletyö. Ihana malli ja värit.
  Onnittelut valmistumisen johdosta! Iso urakka takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olisi se toki voinut vielä paremminkin onnistua (jos olisi varannut tarpeeksi lankaa ja miettinyt vähän tarkemmin mitä tekee), mutta kyllä mä olen oikeasti aika ylpeä itsestäni. Paha tapa kun on lopettaa tällaset isot työt kesken kun mielenkiinto lässähtää tai tuntuu ettei se ikinä valmistu. Mutta tämän sain jopa valmiiksi, ja se saattaa olla jopa ihan käytettävä vaatekappale!! :D

   Mielessä pyörii jo seuraava, mutta sitä varten pitäis keriä jumalaton määrä lankaa... Josko väliin jotain pienempää? Tai mitä jos yrittäisi jatkaa sen kohta kaksi vuotta muovipussissa muhineen neuletakin tekeleen loppuun, ei kai siitäkään enää kamalasti puutu.

   Poista
 2. Sehän näyttää kivalta! :) Onnea valmistumisesta!

  VastaaPoista

Jätä viesti!