sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kunhan höpöttelen

Torstain istuin palkkahallinnon ajankohtaisasioiden koulutuksessa aika hulppeissa puitteissa. Finlandia-talon Terassisalin ikkunoista näkyi auringossa kylpevälle Töölönlahdelle. Tuo kuva on tosin otettu vähän toisesta kohtaa ja ikkunan läpi eli se on aika kökkö, mutta se oli ainoa johon taltioitui huvilat ja maailmanpyörä.


Vaikka työviikko olikin lyhyt (alkuviikon saikkupäivien johdosta), se oli aika rankka. Palkitsin itseäni lauantaina käymällä Itiksessä vähän shoppailemassa... Yllätyksekseni löysin peräti kahdet kengät, joista tosin toiset alkoi juuri tällä hetkellä mietityttämään... Että olinko nyt vaan ahne, koska ne on keskenään niin samanlaiset. Siis tuon malliset, balleriinat. Viime kesän menin sittarista ostetuilla pilipali-tossuilla, jotka onkin nyt siis ihan puhki ja rikki. Nää on niinkus oikeat kengät, ihan niinkus oikealla pohjalla eikä millään vaahtomuovilla.


Ja mites nää punaset housut? Oon jo vaikka kuinka pitkään halunnut kesähousuiksi jotkut kirkuvan väriset, mutta sopivia ei vaan ole tullut vastaan. No, nyt tuli. Että pitihän ne tieten ostaa. Ja nämä jalassa aion kävellä Nizzan kaduilla jo ihan kohta! Työreissuun on enää tasan kaksi viikkoa, hui.


No puhutaan nyt vähän käsitöistäkin :D. #raitasepot etenee, ja nyt pitää jo vähän miettiä levennyksiä. No, enää kuusi raitaa ja resori päälle, että ei niistä sentään niin kamalan pitkiä tule (kaverilla tosin tulee, koska sillä on pienempi jalka ja kantapäät on ns. "aikaisemmin" eli varteen tulee raitoja enemmän). Vähän tuolla näkyy varressa pääteltyjen lankojen kinnaukset, mutta ehkä en anna niiden häiritä.


Ja sunnuntain kunniaksi väri valittiin tänään lempimakeisen mukaan. Kuvasta ei varmasti jää kysymysmerkiksi, mikä on mun lemppari. Ehdoton ykkönen. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!