lauantai 30. huhtikuuta 2016

Huhtikuun #raitasepot

Niin se vaan vierähti jo vuoden neljäs kuukausi!
Töissä riitti kiirettä tilinpäätösten ja muiden juttujen parissa, tällä viikolla tasan perjantai oli vajaa päivä, kaikki muut päivät taottiin ylitöitä. Tai, liukumahan meillä on käytössä, eli ei ylityökorvauksia... Mutta koska saldo on aika kiitettävästi plussalla, saa pidettyä vähän saldovapaata jos vaan osuu yksiin töiden kanssa :).


Töistä puheen ollen, perjantaina oli toimistolla yhteinen vappubrunssi! Kaikkea ne meidän ihanat neidit jaksaa järjestää! Toimistotilat jaetaan Gapps Oy:n kanssa, ja meno on hyvin rentoa kuten näkyy. Meillä ei pönötetä! Voi juku, mulla kävi kyllä ihan huippu munkki kun pääsin tonne harjoitteluun ja sittemmin töihin. Niin mieletön munkki. Mmmm, munkkeja...


Raitaparini vika vihje (perjantaille, teema jatkuu) potki käyttämään viimeksi ostettua lankaa, joten oli pakko keriä. Menin perjantaina illemmasti porukoille saunomaan, ja siinä saunan lämmetessä pistin äitin töihin. Mulla on selkeästi kireämpi käsiala jopa vyyhtejä keritessä :D. Vyyhdeillä kun oli sama määrä lankaa, ja kokoero silminnähtävä. Lanitium ex machinat oli kyllä niiiin herkullisen värisiä, mutta liekö johtuen sitten värjäyksestä vai mistä, langan tuntuma on yllättävän karhea.


Tänään sitten heräsin jälleen ärsyttävän aikaisin, mutta sainpahan jo aamupäivästä alettua leipomusteni kanssa. Tutulla, hyväksi havaitulla ohjeella voi loihtia eri makuisia herkkuja. Tänään vuorossa sitruunalla ja limellä mausteltuja, mukaan nakkasin loput valkosuklaanapitkin. Tummissa sitten taloussuklaata, nutellan tyyppistä levitettä ja hasselpähkinöitä. Suolaistakin oli saatava, joten kikkailin teeleipätaikinasta kaulittavan version, jonka pinnalle levitin pestoa ja fetaa murustettuna, sitten vaan rullalle, vuokiin ja uuniin. N-A-M. Kävin tuossa illalla nakkaamassa kantapaikkaani ison satsin syötäviä, mutta en jaksanut pitkään istua. Onnistuin nimittäin taas nappaamaan jonkun minkälie keuhkoputken tulehduksen, tai sellaisen alulta tää vähän tuntuu. Karheutta kurkussa ja nimenomaan keuhkoputken tietämillä. Nyt vaan ei saa tulla mitään kipeystiloja, vain viikko enää ja hurautetaan Nizzaan!!!

Puikot 2,5 mm, kaikenlaisia lankoja, niin jämiä kuin uusiakin, kulutus 92 g.

Ja sitten siihen otsikon aiheeseen :D. #raitasepot tulivat tänään päätökseensä, huhtikuun viimeisen päivän saapuessa. Raita per päivä, vuoron perään minä ja ystäväni määrättiin väri jonkun vihjeen yms kautta. Hauskan erinäköiset tuli. Mulla on tiukempi käsiala, isompi jalka ja pienemmät puikot käytössä - hurja ero sukkien pituudessa! Ystävälleni niistä tuli jotakuinkin melkein polvarit, mulla jäi puoleen sääreen. Tosi hauska proggis, täytyy ehkä toteuttaa joskus uudestaan! Tosin mun täytyy alkaa varmasti jo nyt kirjaamaan ylös erilaisia vihjeitä, koska niiden keksiminen oli aivan hullun vaikeeta välillä. Jotenkaan ei tullut mitään järkevää mieleen ikinä! Ja seuraaviin sukkiin mun pitää oikeasti suunnitella pohkeen lisäykset, nyt ne jäi liian vähäisiksi. En vaan ajatellut. Mutta ihan käytettävät niistä tuli eniveis, joten ei anneta sen häiritä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!