lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kuulumisia


 Mamma kutsui perjantaisen työpäivän jälkeen afterworkeille (käytiin kyllä syömässäkin sitä ennen). Teerenpeli ja Lempi mustikkasiideri.


Kotiin päästessäni eteiseni lattialla odottaa Sny-parini lähettämä herkullinen postikortti! Kiitoksia suuresti, vähänkö aion kokeilla tota reseptiä! Tosin punaviinin saatan vaihtaa valkoiseen, mutta muuten komppaan kyllä ihan kympillä! Omnomnom


#raitasepot etenevät hyvää vauhtia, täytyi aloittaa kiilalevennykset sillä kantapää lähenee. Huomisen määrityksestä olen aika tyytyväinen, vaikka itse sen sanonkin. Tai olen jotenkin kovin iloinen keksimästäni jutusta. Eihän se mitään ihmeellistä ole, mutta saapahan nyt vaan yksinkertaisesti hyvälle tuulelle.

Huomenna aiotaan myös testata Weeruskan brunssi. Varasin ihan pöydänkin. Kunhan nyt en saisi jotain kuumetautia haitoksi, lämpö yrittää olla vähän korkealla vaikkei kyllä kuumeeksi asti nousekaan. Vähän vaan sellanen puolikuntoinen olo.

2 kommenttia:

 1. Vau miten pirteää raitaa!
  Toivottavasti flunssaoireet meni nopeasti vain sun ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ihan pirtsakkaa raitaa tulee :)
   Oireet rauhoittuivat, kunnes eilen kävin lenkillä ja nyt tänään herätessä tuntuu kurkussa vähän pahalta. No voi piip sanon minä. Nyt ei joutas olemaan töistäkään poissa kun tekemistä riittää ihan kaikilla, eikä haluais dumpata omia hommiaan kenenkään muun riesaksi. Katsotaan josko saisin sen aisoihin :)

   Poista

Jätä viesti!