tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hiljaiseloa

Hiljaista on neulomisrintamalla. Tai no, eka sukka tuli valmiiksi (Tallinna-postauksessa siitä jotain löpisin) ja toka on enää pientä rutistusta vaille että voi aloittaa kantalappua. Mutta kun ei oikein oo jaksanut huvittaa.

Ja toinen asia, mikä vaikuttaa ihan naurettavan paljon kaikkeen tällä hetkellä on se, että puhelimen kamera hajosi. En tajunnut käyttäväni sitä niin paljon, mutta nyt olen kuin toinen peukalo puuttuisi! Noo, koska köyhällä opiskelijalla ei ole varaa, tilasin uuden puhelimen. Ja sätin siitä itseäni vähän väliä. Saas nähdä koska se saapuu, kun eivät ole vielä vahvistaneet tilausta ja toimitukseenkin menee jokunen hetki. Saan onneksi kaverilta lainaan hänen vanhan puhelimensa (sama malli kuin tää mun), jotta saan perjantaina otettua tuhatpäin valokuvia ystäväni häissä <3<3<3.

Annoin pariskunnalle eilen ne sukat jotka heille neuloin. Toki väänsin ne paperin sisään, jottei paljastu ihan heti mitä siellä on, mutta tietenkin paperi oli vähän revennyt ja kaveri kurkki sisään :D. Toivon että ne istuu, täytyy kysäistä joskus tässä kunhan puhutaan/nähdään. Ja olen nyt vähän kyllä innoissani perjantaista, aka häistä. Ja siitä, että mulla on kivat vaatteet sinne. Ja siitä, että kormanoista löytyy ihania laukkuja joista monikin passaisi asuun, mutta päätynen erääseen kermaisen valkoiseen, hmm... Ja siitä, että lupailevat ihan huippusäätä perjantaille, mikä ois ihan eri-jees koska mennään Suomenlinnaan ja jos ois joku 15 astetta ja tihkusadetta niin saattas tulla itku.

Iihihii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!