maanantai 8. kesäkuuta 2015

Perussukat taasen

Lykke ja 7veikka, puikot 4,5mm, langanmenekki 102g.

Siitä tuli sitten miekkosellekin sukat. Vähän joutui syystä tai toisesta hakemaan, että koko osuisi edes melkein yksiin. Vilkaisin apuja Lankamaailman sukkakokotaulukosta, juu tollanen koko, 52 silmukkaa... Niin, paitsi että mulla on suuremmat puikot, tolvana! Noo, parit kavennukset varressa, kun en jaksanut purkaakaan. Teräosassa kavensin vielä vähän lisää kiilakohdassa. Loppuviimein jalkapohjassa 10s/puikko ja jalkapöydällä 12s. Ennen kärkikavennuksia livautin silmukat tasaan. Uhkasi tulla jotenkin lyhyenlännät teräosista, mutta kyllä ne nyt jalkaan menee, itsellekin, eikä sillä miehellä varmaan ole suurempi koipi.

Ja josko joku ois kuvasta hiffannu, nää valmistu baaritiskin ääressä :D. Kotona tikuttelin jonkun matkaa kunnes lähdin kaverilta hakemaan vähän raparperinvarsia (jihuu!!) ja samalla jäin sitten mehulle kantikseen. Eihän noihinkaan perussukkiin kauaa sinällään mennyt, mitä nyt monta päivää taas välissä kun ei neulonut yhtään.

Nyt sitten? NOH! Joku jakoi jälleen siellä Voihan villasukka -ryhmässä jonkun ihanan sukkakuvansa, ja etsin ohjeen käsiini. Noo, se oli englanniksi, mutta pitsimallin kuvaa nyt lukee ilman kieliäkin :D. Ja en mä siihen muuhun sukkaan ohjetta tarvitse, joten ei tarvi tankata enklantia. Langankin tiedän jo malliin, se upean vihreä Austermann Step. Eli taitaa tulla taas itelle? No kun... :)
No, ei pimitetä mallia, Spring forward, löytyi jostain knitty-sivulta (ja ravelrystäkin, mutta sieltä linkki johti sinne knittysiin, joka on mulle vielä tuntematon). Ilmainen kaikenlisäksi, ja mallikerta näytti just niin yksinkertaiselta, että ihan naurattaa taas kuinka hienolta lopputulos näyttää ja taustalta paljastuu todellä yksinkertainen malli :D.

Lauantaina käytiin muutaman luokkakaverin voimin syömässä sushia. Oli tarkoitus kyllä vähän enemmänkin tehdä, mutta koska meitä oli niin vähän ja parikin hieman voipunutta (allekirjoittanut ei myönnä mitään), päätettiin jättää vähän lyhyemmäksi tää miitti. Kluuvin Hanko Sushi tarjoili kauniisti.


Ja eilen kantiksessa neuloessa löytyi lehdestäkin tuulahdus männävuosilta. Just just ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!