sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pitäiskö sitä vai mitä?

Oiskohan pitänyt ryhtyä johonkin Kyjyyn tai sen tapaiseen? En tiedä onko siitä yksi vai montakin häppeninkiä jossain sosiaalisen median uumenissa, mutta mikäs mua estää itsekseni yrittämästä? Harmi kun noita laivalla aloitettuja sukkia ei voi oikein laskea mukaan, ne kun aloitettiin vääränä päivänä :D. Kahdessakymmenessä eri työssä ois jo haastetta, ja varsinkin kun ne pitäisi kaikki olla aloitettuna elokuun loppuun mennessä. Ei mulla ole puikkojakaan niin paljoa :D. Apulangoille sit kai vissiin.

Sukkapainotteiseksi se kaiketi menisi, mutta mukaan mahtuisi kämmekkäitä ja lapasia ja pipojakin varmasti. Ja olihan suunnitelmissa äitille hartiahuiviakin ja muuta tämmöistä. Mitä, pitäiskö sitä sit? Vaikka aloituskin osuisi nyt vähän väärälle päivälle :D.

Lainaten muista blogeista, KyJyn idea on:
- Töiden aloitus: 20.6 2015 klo 00:01.
- Kaikki työt pitää olla aloitettu 31.8.2015 klo 23:59 mennessä.
- 20 työtä pitää olla valmiina jouluyöhön (24.12. 2015 klo 23:59) mennessä.
- Työt voi olla virkattu tai neulottu.
- Työhön pitää käyttää vähintään 50g tai 250m lankaa.
- Työt lasketaan aloitetuksi, kun silmukat on luotu puikoille tai virkkuukoukulle. Sen jälkeen ei voi enää muuttaa työtä.


Voisihan sitä katsoa mitä ehtii saamaan valmiiksi elokuun lopulle tultaessa. Mua vaan häiritsee liiat keskeneräiset työt samaan aikaan.

Nyt voisi kuitenkin pyöräyttää Poirotin Areenasta ruudulle ja jatkaa laivalla aloitettua sukkaa. Jätetään tämä hautumaan.

2 kommenttia:

 1. Itse pohdiskelin tuota KyJyyn osallistumista, mutta tulin siihen lopputulokseen, että keskeneräisten töiden suuri määrä olisi vain ahdistava, enkä saisi mitään aikaiseksi. Facebookissa olen kuitenkin mukana KyJy -ryhmässä seurailemassa muiden edistymistä.

  Jos ehtona ei olisi tuota, että kaikki työt pitää olla aloitettuna 31.8. mennessä, niin saattaisin hyvinkin osallistua. Kahdenkymmenen työn tekeminen ei kuitenkaan puolessa vuodessa ole kovinkaan iso urakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Jos ne saisi aloitella pitkin vuotta (siis tuossa juhannusyön ja jouluyön välissä tietenkin) niin mielikin rauhoittuisi. Mutta kai se on haasteen idea, että täytyy pohtia eteenpäin ne työt ja pistää alulle, eikä niitä saa enää muuttaa.

   En ole nyt ihan kartalla paljonko olen esim vuoden alusta tehnyt, mutta ei tuo 20 työtä nyt niin suurelta haasteelta sinällään kuulosta. Toisaalta mulla saattaa olla nyt vääristynyt mielikuva siitä montako työtä olenkaan viimeisen puolen vuoden sisällä tehnyt :D

   Poista

Jätä viesti!