tiistai 1. joulukuuta 2015

Jonnimmoinen joulukalenteri

Itsehän en tunnustaudu (enkä tunnistaudu) jouluintoilijaksi, mutta varsinkin viime vuonna olisi jo kovasti haluttanut osallistua Missä neuloimme kerran -blogin jämälankavillasukkajoulukalenterin tekoon. Taisin vain olla liian myöhään liikkeellä, tai jotenkin innostua ajatuksesta viikkoa ennen joulua. Oli vähän muutakin proggista meneillään, notta jäi sitten.

Mutta! Nyt, vaikka puikoilla ois muutakin, sain aloitettua! 


Intoilin jo tässä vaiheessa, että kuinka kiva Judy's magic cast-on olikaan. Kesällä neuloin Terhenit, oisinko niissä testannut kasi-luontia ekan kerran. Ei kyllä, ehkä Azuret oli ne ekat... En muista, mutta tykkäsin heti vaikka samaan aikaan se aiheuttikin runsaasti ärräpäitä. Ja kuulkaas kaikki puikkohifistelijät, pitkästä aikaa kun neulon metallisilla puikoilla, ne tuntuu yllättävän hyviltä. Ne liukuu ihanasti silmukoiden sisällä, tuntuu tosi lennokkaalta jopa! Ja koska mulla on aika tiukka käsiala, ei tarvi pelätä että luiskahtavat ihan tosta vaan pois :D. (Ja ei tarvinnu pelätä puikon katkeavan ko kasi-alotuksessaki menee aina niin kamalan tiukaksi se meni :D).


Iltainen neulonta-aika vaan toi muassa vaalean sinistä (plääh). Eihän mulla nyt sinisiä lankoja ole tosta noin vaan! No, onneksi olin ostanut Karnaluksista juhannuksen reissulla harmahtavan sinistä Regiaa niin se passasi ihan mukavasti :).

Vaan nytkö se loppu tältä illalta? Vähän kyllä neulotuttas, mutta ei kuitenkaan yh-tään kiinnosta alkaa tokaa Kahlittua. Ekan sain siis valmiiksi!


Onhan se nyt vallan erilainen kuin ohjeessa, kun menin omin päin vähän tuunailemaan. Kirjo-osuus jäi siis pois, ja koska käytössä oli ohjetta ohkaisempi lanka, täytyi silmukoitakin taikoa vähän enemmän ja siksi myös jalan takapuolen kuvio eroaa ohjeesta. Siellä ny vilistää tota samaa palmikkoa, notta ei se ny niin kummonen ole, mutta silti.


Mallissa ihastuin varmaan heti tuohon kärjen kauniiseen viimeistelyyn. Toki kun hätäilijä oon, aloin kärkikavennukset sitten kohtuullisen kiireesti. En siis tulostanut koko ohjetta vaan vain mallikuviot, joten en edes tiedä miten ohjeessa oli neuvottu :D. No niin... Mutta vaikka siitä tulikin mun koipeen ihan liian nafti, luulen sen sopivan kohtuullisen hyvin mamman hoikkaan nilkkaan :).

1 kommentti:

  1. Kauniit sukat! Kai olet jo osallistunut Facebookista löytyvään Niina Laitisen joulusukkakalenteriin? :) Kannattaa heti luoda silmukat puikoille, niin ehtii vielä mukaan! Kalenteri löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/177068575972619/

    VastaaPoista

Jätä viesti!