perjantai 8. toukokuuta 2015

Keväänvihreää

Aloitin kyllä viimeisen parin kämmekkäitä, vaan ku ei taas oikeen jaksa. Tänään kävin ruokakaupassa ja ostelin asioita jänniin juttuihin. Ja kukkamultaa!

Basilika pääsi muoviruukustaan ruusumukiin.

Kallio kierrättää -ryhmästä ostetut viirivehkan pistokkaat saivat vihdoin oman kodin. Saa nähä kuoliko ne tässä ruljanssissa...

Itse juurrutetut pistokkaat kultaköynnöksestä, että kaverikin saa jotain vihreää kotiinsa :). Sinisessä ruukussa, kuten kuuluu sille neidille.

Se ois äitienpäivä sunnuntaina. Kyselin mammalta, että onko jotain kahvituksia, se ol sitä mieltä että eihän sitä nyt tartte juhlia. Tokaisin siihen, että voimmää noi neulomukseni sorsillekin syöttää :D. "Elä ny sorsille!" Sanoi laittavansa siskoillekin viestiä että mä oon tulossa, ni nekin tulee. Truu. Osasi ihan whatsapp-ryhmäkeskustelun perustaa! Aika hurjaa tollaselta kuuskymppiseltä khihi!

Ja sitten teille, jotka Helsingissä asustatte. Nyt ihan tosi. Tää on jotain niin ihanaa, ollut ainakin niillä kerroilla kun itse olen käynyt. Muuten jo ilmeisesti loppunut brunssitarjoilu, mutta vappuna oli ja nyt äitienpäivän kunniaksi vielä. Puhdasta rakkautta!! Suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!