perjantai 8. toukokuuta 2015

Tuleva mielessä


Memphisissä hyvää ruokaa. Kannatti odottaa vatsa kurnien seuraa :). Bataattiranskalaiset kruunas kyllä koko setin, burgerin välissä kanaa (fileen ollessa loppu pihvinä broilerinjauhelihasta tehty vallan maukas ja mehevä lätty), jotain törkyhyvää juustoa ja ihanaa vaaleanvihreää soosia, josta en nyt osaa kyllä tarkasti sanoa mitähän siinä mahtais olla :D.

Vatsa täynnä kannattikin eksyä Sokoksen naistenosastolle, jossa kaikki normaalihintaiset mekot oli alennuksessa -20%.... Mukaan lähti Aventuran yksinkertainen mutta silti jotenkin pirteä mekkonen. Sopiikohan se nyt kuitenkaan kesähäihin, mietin... Mutta on se nyt kuitenkin ihan mahti. Eikä maksanu paljo mitään!!Onneksi peili on täynnä jotain tuhrua, että ollaan varmasti edustavana liikkeellä... Kesä ja kesällä hyökkäävät hyttyset. Siinäpä kombo. Hiki ja järkyttävän, suorastaan kirkuvan punaiset valtavat paukamat koristamassa sääriä, avot! Joku mikälie ihastuttava allerginen reaktio tai joku, viime kesällä oli kyllä niin nätit kintut että. Ne jäljet näkyi piiiitkälle talveen, on itseasiassa edelleen havaittavissa kun muistan missä kohtaa ne oli. Heinäkuuhun mennessä ehtii jokunen ihan varmasti puremaan, koska ne haistaa mut jo kaukaa. Kukaan muu ei maita!

Piti sitten tänne tulla mölisemään näitä? No vissiin juu. Nyt ois tietenkin mahdollisuus harkita tekevänsä jonkin hartioille sijoittuvan asian... Esim neuloen. Tai häihin noin niinkus muuten liittyen, voisi tehtailla parille vaikka jotkin yhteensopivat sukat/lapaset/muu asuste. Onhan noita "hääparisukkia" jossain joskus nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!