perjantai 13. helmikuuta 2015

Hidasta

Hitaasti on tällä viikolla mikään edistynyt. Eilen en neulonut mitään! Nyt taas ehkä sellainen vaihe koulussa ettei oikein jouda. Tehdään pitkiä tehtäviä koneilla, ei siinä oikein missään välissä mitään muuta voi. Ja on pitänyt raahata niin paljon rojua mukana, ettei neulomukset oo tahtonu ees mahtua mukaan.

Loopit on nyt siis jalkaterässä. Kantapään kiilakavennukset on tehty (tein ne taas joka kierroksella, muuten sukasta tuntuu tulevan niin valtava) ja ehkä muutama kierros siihen lisää. Ehtiskö tänään vähän tikuttaa :)


Tein Kalajoki-ohjeen mukaiset kantapäät. Onkohan ne nyt siis sama asia kuin ranskalainen? Ehkä, ehkä... Taidan pitää siitä enemmän kuin siitä onkosilläkinomanimi kantapäästä, jossa ns. keskisilmukat pysyy koko ajan samana ja reunoilta vähenee. Tässä ne keskisilmukat lisääntyy ja lopussa kantalapussa on varmaan melkein tuplaten silmukoita verrattuna siihen toiseen malliin.

Tässä kiilakavennukset vasta aluillaan
Tässä jää vähemmän mitään kupruilemaan kannan alle. Pyöreempi, muotoutuu tasaisemmin kantapäähän. Ja saa tehtyä vahvistettuna :). Ehkä sirkussukat joskus valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!