sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hiiren takki tauolle.

Hiiren takki päätyi nyt sellaiseen tilaan, että se jää hetkeksi pyörölle roikkumaan jotta neulon hihat.


Dilemma vaan on seuraavanlainen. Toka valkoinen kerä on nyt tuossa ns. menossa. Jäljellä on vain sitä harmaata. Mutta jos tuohon nyt seuraavaksi sitten tulee ne hihat ja ne yhdistetään pyörölle mukaan ja tuosta eteenpäin myös etu- ja takakappaleet on..... Siis niin. Jos ottasin nyt harmaan, ja tikkaisin hihat sillä. Oisko tosta eteenpäin loput takista muutenkin sit harmaata? En mä taho et puolet takista on yhtäkkiä harmaata. Ei! Mitä jos mä nyt haluankin sen alusta loppuun valkoisella? No arvatkaa huvin päiten mitä se meinaa... Pakko ois lähtä Lankamaailmaan ostamaan kerä sitä samperin valkosta. MUTKU. Siel on kaikki maailman ihkut langat tarjouksessa!!! Kaveri tiesi kertoa, että ainakin Strømpet ja Basicit ja Trekkingit ois tarjouksessa. Eli sehän on täysi turmio lähteä siellä käymään.


Vaikka se harmaa ei olekaan silleen tumma tai mitään, se on kuitenkin ehkä just tarpeeksi eri värinen. Olisi pitänyt heti alusta saakka vaikka raidoittaa tai jotain, ei sitä nyt tässä vaiheessa voi vaan lätkästä tohon. Mutku raidat palmikoiden kanssa ei tuntunu vaihtoehdolta. Yyy! Täytynee jättää ajatus muhimaan.

Ja ottaa jotain muuta puikoille? Niinkus esim. Kordelherzchen (ei jeesus sain melkein migreenin sanaa kirjottaessa...), joka kyllä mun simmuun näyttää ihan samalta kuin December socksit (by Niina Lahtinen), mutta en ole tutustunut kumpaankaan ohjeeseen niin hyvin, että osaisin erottaa missä kohtaa eroavat toisistaan.


Mut ne tulis kyllä niin mein mammalle. Aikainen joululahja? Hah :). Tai ehkä aloitankin vasta huomenna... Nyt alko niin ramaseen ettei ehkä sittenkään jaksa luoda silmukoita. Vois vaan kahtoa Public Enemiesin vikan jakson viaplaysta (Ylellä tullut nimellä Pitkä matka vapauteen tai joku semmoi). Ja vois vaik tehä popparei. Koska pystyy.

Ai niin! Tiätteks mitä hölmöä tunaroin hiiren takin kanssa! Tein tietty molemmissa reunoissa napinlävet ekalla kerralla. Ei tsiisus, välillä sitä tuntee ittensä niin pirun viksuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!